Eshab –I Kehf ödülleri sahiplerini buldu

Eshab-ı Kehf Vakıf Kültür Eğitim ve Araştırma Derneği (ESVED)  ’10. Yıl Eshab-ı Kehf’ ödül gecesi düzenledi. Kültür mirası Eshab-ı Kehf’in tanıtımı, kültürlerarası bağların ve karşılıklı ilişkilerin güçlenmesinde büyük rol üstleniyor. 27 Ocak Cumartesi günü Bahçelievler Belediyesi Cemil Meriç Kültür Merkezi’nde ESVED, 25 dalda ödül verdi.

Gecede “En iyi çıkış yapan Milletvekili” Metin Külünk, “Yılın İş Kadını Ödülü” Hases Otomotiv Kurucusu ve İstanbul Kızılay Kadın Kolları Başkanı Zerrin Menteşeoğlu, “Yılın Sağlık Ödülü” Academic Hospital Yönetim Kurulu Başkanı, İstanbul Kent Üniversitesi Başkanı Prof. Dr. Zehra Neşe Kavak, “Yılın Basın Ödülü” Akit Tv Program Yapımcısı, Gazeteci Sabri Balaman, “Yılın Turizmcisi Ödülü” Jest Tur Yönetim Kurulu Başkanı Tülin Sayın Halil Sayın gecede ödül alanlar arasındaydı.

“BU ÖDÜLÜ 2017 MİLLETVEKİLİ ARKADAŞLARIM ADINA ALIYORUM”

Ödül gecesinde bir konuşma yapan İstanbul Milletvekili Metin Külünk, “Ben bu ödülü kendi adıma almıyorum. Parlamento çatısı altında birlikte mücadele ettiğimiz 317 Milletvekili arkadaşım adına alıyorum” dedi.

ZERRİN MENTEŞEOĞLU’NA “YILIN İŞ KADINI” ÖDÜLÜ

Hases Otomotiv Kurucusu ve İstanbul Kızılay Kadın Kolları Başkanı Zerrin Menteşeoğlu, “ESVED yöneticileri iş hayatındaki çalışmalarımızı takip etmiş ve bizi ödüle layik görmüşler. Ben genel olarak Kızılay Kadın Kolları olarak ödül almaya alışkınım. Eshab-ı Kehf “Yılın İş Kadını” ödülü için dernek yetkililerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

KAVAK, “SAĞLIK EN ÖNEMLİ ŞEY”

Daha sonra kürsüye gelen Academic Hospital Yönetim Kurulu Başkanı, İstanbul Kent Üniversitesi Başkanı Prof. Dr. Zehra Neşe Kavak, “Kanuni Sultan Süleyman’ın dediği gibi: ‘halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi’ Sağlık en önemli şey. “Yılın Sağlık Ödülü”nü aldığımız için mutluyuz, gururluyuz. Hastanemiz adına çok teşekkürler” şeklinde konuştu.

“MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERİMİZİ ANLATACAK BASINA İHTİYAÇ VAR”

Milli ve manevi günlerde, özelliklede şu günlerde toplumumuzun ve ülkemizin ulusal bütünlüğünü sağlayacak, bütün duygularımızı ve hislerimizi doğru zaman ve zeminde anlatacak basın mensuplarına ihtiyaç var. Dolayısı ile biz Akit Medya olarak bu uğurda hep mücadelemizi vermeye çalışacağız. Bu ödülü bize layık gören ESVED başkanı ve yönetimine çok teşekkür ederim” dedi.

selyus