Ana Sayfa YAŞAM, YEREL YÖNETİMLER 17 Temmuz 2021

Fatma Yazıcı, ”Bu sevinci çocukların gözlerinde görmek beni çocukluğuma götürdü”

Türkiye’nin dört bir yanında veren el ile alan eli buluşturan Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, Tuzla’da yaşayan ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına bayramlık elbise ve bayramlık ayakkabı dağıttı. Bağışçıların destekleri ile temin edilen bayramlıkları, Tuzla Belediye Başkanı Doktor Şadi Yazıcı’nın eşi ve Gönül Elleri Çarşısı’nın kurucu gönüllülerinden Doktor Fatma Yazıcı dağıttı. Çocukların bayram sevinçleri kameralara saniye saniye yansıdı.

Türkiye’nin dört bir yanında veren el ile alan eli buluşturan Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, Kurban Bayramı öncesi bin 500 çocuğa mutluluk yaşattı. Gönül Elleri Çarşısı tarafından takibi yapılan ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına, bağışçıların destekleri bayramlık elbise ve bayramlık ayakkabı dağıtıldı. Gönül Elleri Çarşısı’nın içerisinde bulunan mağazada yapılan bayramlık dağıtımına Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi ve Gönül Elleri Çarşısı’nın kurucu gönüllülerinden Doktor Fatma Yazıcı da katıldı. Fatma Yazıcı, Gönül Elleri Çarşısı’na gelen çocuklar ile tek tek ilgilendi. Bayramlık kıyafetlerini alan çocukların mutlulukları kameralara saniye saniye yansıdı.

“BİZİM İÇİN BAYRAM DEMEK ÇOCUKLARIN MUTLULUĞU DEMEK”

Gönül Elleri Çarşısı’nın kurucu gönüllülerinden Doktor Fatma Yazıcı, ”Hayat boyu hepimizin uğraşı çocukların mutlu olmasıdır. Bayramlar çocukların sevinçleridir. Her bayram olduğu gibi bu bayramda çocuklarımızı sevindirmiş olmanın, onların yüzlerindeki mutluluğu görmenin sevincini yaşıyoruz. Bizim için bayram bu demek aslında. Geçen bayramda da birçok çocuğumuzu sevindirmiştik. Bu bayramda da yine aynı sevinç nasip oldu. Tüm bağışçılarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

“ÇOCUKLARIN GÖZLERİNDE BAYRAM SEVİNCİNİ GÖREBİLİYOR OLMAK ÇOK GÜZELDİ”

Çocukların yüzlerindeki bayram mutluluğunun kendisini çocukluğuna götürdüğünü belirten Fatma Yazıcı, ”Bu sevinci çocukların gözlerinde görmek beni çocukluğuma götürdü. Bayram öncesinde sabaha kadar uyuyamadığım geceleri hatırladım. Kalkıp ayakkabıma baktığım sabahları hatırladım. Gerçekten hala bunu çocukların gözlerinde görüyor olabilmek çok güzeldi” dedi.

selyus