Ana Sayfa YAŞAM, YEREL YÖNETİMLER 2 Haziran 2019

Fatma Yazıcı, büyüklerin duasını aldı

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, Tuzla Belediyesi Yaşlılar Merkezi’nde tek tek ziyaret ettiği büyüklerin elini öptü ve dualarını aldı.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı ve Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Yaşlılar Komisyonu’nda görev alan Kadın Kent Gönüllüleri, Tuzla Belediyesi Yaşlılar Merkezi sakinlerini ziyaret ederek Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramlarını kutladı.

“ALLAH VATANIMIZI, MİLLETİMİZİ VE ÜLKEMİZİ KORUSUN”

Dr. Fatma Yazıcı, yaşlılar merkezi sakinlerini tek tek ziyaret ederek el öptü, dualarını aldı. Yazıcı, “Sizlerle bizleri bu çatı altında buluşturan Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür ederiz. Mübarek Ramazan ayı içindeyiz. Bugün de Kadir Gecesi. Sonrasında ise bayramın coşkusunu birlikte yaşayacağız. Allah vatanımızı, milletimizi ve ülkemizi korusun. Kadir Gecemiz ve Ramazan Bayramımız mübarek olsun” dedi.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı ve beraberindekiler, Tuzla Belediyesi Yaşlılar Merkezi sakinlerine karanfil dağıttı. Tuzla Belediyesi Yaşlılar Merkezi sakinleri de Dr. Fatma Yazıcı’ya teşekkür etti.

selyus