Ilgazlı Hasan’dan tüm insanlığa hayat dersi
Aslen Çankırı Ilgazlı olan Ankaralı 29 yaşındaki Hasan Maden, sosyal medyadaki bu videosundan sonra bütün Türkiye’yi ağlattı.
1.5 yıl önce babaannesi vefat ettikten sonra sokaklarda kalan Hasan Maden, “Param olursa otelde kalıyorum ama param genelde olmuyor. Allah’a çok şükür ama… Haftada bir kerede olsa sıcak battaniyeni altında yatabiliyorum. Yalnızlıktan üzülüyorum ama Allah insanları sınar. Allah beni şu an sınıyor ve bana taşıyamayacağım yükü vermiyor. Ben genelde metronun dibinde yatıyorum, kepenkler kapandığı zaman. Allah insanlara taşıyamayacağı yük vermez. Benimde bir yerde hayatım değişecek, evim olacak, işim olacak, düzenli bir hayatım olacak. Ben buna çok inanıyorum. Allah bir gün benimde yüzüme gülecek. İnşallah bende güzel bir hayat yaşayacağım. Hayatın zor yanları mutlaka vardır ama hayat yaşamaya değer. Zorda olsa Allah bize bu hayatı vermiş. Biz bu hayatı bir şekilde yaşayacağız. Her insanın bir sıkıntısı vardır. Öyle dört dörtlük hayat yoktur” dedi.
Benzer Videolar
-
İstanbul’da Kurban Bayramı’nda 54 bin 334 sağlık personeli görev yapacak
-
İstanbul İl Sağlık Müdürü Güner’den ‘kızamık’ açıklaması: “Problemimiz yok, takipteyiz”
-
İstanbul Tabip Odası Başkan Adayı Nedim Uzun: “Az konuşacağız çok icraat yapacağız”
-
İstanbul İl Sağlık Müdürü Güner: “İstanbul genelinde toplam 48 bin 816 sağlık personelimiz bayram süresince görev başındadır”
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan: ‘Sağlık sistemimiz bugün, hiç olmadığı kadar güçlüdür, dayanıklıdır’
-
Sağlık Bakanı Memişoğlu: “Sağlık hizmetleri, birer görev olmakla birlikte, birer sorumluluk ve emanet bilinci de taşımaktadır”
-
Sağlık Bakanı Memişoğlu: “Sağlıklı Türkiye Yüzyılı hedefleri için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz”
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Atatürk’ün adını güya dillerinden düşürmeyenler, mirasına sahip çıkmadı”
-
“Oruç, zihinsel berraklığı artırıyor”
-
Bakan Memişoğlu: “Geleceğe yön veren bir sağlık sistemini inşa edeceğiz”
-
Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nin sağlık hizmetleri artık Arnavutköy’de
-
Bakan Memişoğlu’nun katıldığı toplantıda Esenyurt’taki sağlık yatırımları ele alındı


