Ana Sayfa YAŞAM 27 Mayıs 2016

İmam Hatiplilerin İmam Hatipli ağabeyi: Hasan Can

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, İmam Hatip Okulları Mezunları ve Gönüllüleri Derneği ÜMİMDER’i ziyaret etti. Ümraniyeli İmam Hatiplilerin İmam Hatipli ağabeyi: Hasan Can’ın ziyaretinden fazlasıyla memnun oldular.

Derneğe gelişinde Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ı İmam Hatip Okulları Mezunları ve Gönüllüleri Derneği Başkanı Yusuf Yılmaz ve Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladı.

Ziyarette okunan Kur’an-i Kerim’in ardından, ÜMİMDER’in bugüne kadar gerçekleştirdiği hizmetlerin yer aldığı sinevizyon seyredildi. Daha sonra İmam Hatip Okulları Mezunları ve Gönüllüleri Derneği Başkanı Yusuf Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir süre sohbet eden Başkan Hasan Can, dernek çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Dernek Başkanı Yusuf Yılmaz ziyaretlerinden ve desteklerinden ötürü Başkan Hasan Can’a dernek adına teşekkürlerini sunarak, üzerinde Hilye-i Şerif’in olduğu bir tablo takdim etti. İmam Hatiplilerle buluşan Başkan Hasan Can’a Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan eşlik etti. 

Başkan Hasan Can ise derneğin anı defterini imzaladıktan sonra İmam Hatip Okulları Mezunları ve Gönüllüleri Derneği Başkanı Yusuf Yılmaz ve dernek üyelerine teşekkür ederek işlerinde başarılar ve kolaylıklar diledi.

selyus