Ana Sayfa YAŞAM 11 Nisan 2022

Kızılay Kadıköy Şube’si gönüllü ordusu ile sahaya indi

Türk Kızılay Kadıköy Şube’si Ramazan ayında da ihtiyaç sahibi ailelere merhamet elini uzatmaya devam ediyor. İlçe genelinde tespit edilen ailelerin adres ve telefon güncellemeleri yapan Kızılay Kadıköy Şubesi, adeta gönüllü ordusuyla sahaya indi.

Şube Başkanı Birol Boz’un öncülüğünde 21 mahallede ihtiyaç sahibi ailelere gidilerek Ramazan erzakı verildi. Güleryüz’le hal ve hatırları soruldu. Duaları alında.

“HAYIRSEVER VATANDAŞLARIMIZA ÖZELLİKLE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Çalışmayla ilgili bir açıklama yapan Türk Kızılay Kadıköy Şube Başkanı Birol Boz, “Bizi burada yalnız bırakmayarak destek veren tüm gönüllü arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Kadıköy’ün 21 mahallesine eşzamanlı olarak 220 aileye Ramazan kumanyası dağıtımımız olacak. Dağıtımı yapan arkadaşlarımız gittikleri evlere ‘farklı ihtiyaçları var mı? Ya da ihtiyaç sahibi komşusu var mı?’ diye sorarak hem ihtiyaçlarını giderir, hem de elimizdeki listelere ekleriz. Bu çalışmaları yaparken hem Genel Merkezimizin hem de İstanbul Şubemizin desteklerini her zaman arkamıza alarak yapıyoruz. Öte yandan bizlere destek veren hayırsever vatandaşlarımıza özellikle teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun” dedi.

selyus