Ana Sayfa YAŞAM 11 Temmuz 2015

Maltepe’de iftar buluşması

Ensar Vakfı Maltepe Şubesi Kadın Kolları Komisyonu, kursiyerler, öğrenciler ve üyelerine iftar programı düzenledi.

Ensar Vakfı Maltepe Şubesi Kadın Kolları Komisyonu’nun düzenlediği iftar programına İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak davete icabet ederek bizde şahitlik ettik. Kadın Kolları Komisyon Başkanı Gülcan Eser ve ekibinin başarıyla organize ettiği iftar programına Ensar Vakfı Maltepe Şübe Başkanı Ferhan Budak, Vakıf kursiyerleri ile öğretmenler ve vakıf üyeleri katıldı. Kadın Kolları Komisyonu misafirlerinin iftar masalarını hem hazırladı hemde sonrasında bizzat ilgilenerek masaları temizlediler.

“ŞADİ BAŞKANA TEŞEKKÜR EDERİZ”

Misafirlerine selamlama konuşması yapan Ensar Vakfı Maltepe Şubesi Kadın Komisyonu Başkanı Gülcan Eser, “Hepinize ayrı ayrı hoşgeldiniz diyorum. Biz kadın komisyonu olarak bir süredir yoğunduk, plan ve projeler yaptık, bunları bir yandan hayata geçirmeye başlarken bir baktık Ramazan Ayı geldi. Bu anlamda da vakfımızın kursiyerleri ile hocalarımızı biraraya getirelim dedi. Çok şükür bugünde İftarımızda buluştuk. Ramazan sonrası da eğitimlerimizle ve diğer projelerimizi hayata geçirirken inşallah yine hep beraber olacağız. Bugünkü iftarımıza sponsor olan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazı ve değerli eşleri Dr. Fatma Yazıcı’ya Maltepe Ensar Vakfı Kadın Komisyonu olarak çok teşekkür ediyoruz” dedi.   

“VAKIFIN 150’NİN ÜZERİNDE ŞUBESİ BULUNMAKTADIR”

İftar programında söz alan Ensar Vakfı Maltepe Şübe Başkanı Ferhan Budak, “Öncelikle hepinize hoşgeldiniz diyorum. Ensar Vakfı 1979 yılında kurulu. Eğitim amaçlı kurulan vakfımız yurt içi, yurt dışı ilmi ve akademik çalışmalar yürütmektedir. Türkiye geneleninde şu an itibariyle aktif çalışmalar yürüten 150’nin üzerinde şubesi ile bulunmaktadır. onlarca öğrenci yurdunda binlerce öğreniciyi bünyesinde barındırdığı gibi onbinlerce İmam Hatip Lisesi öğrencilerine yemek vermektedir. Yine binlerce öğrenciye burs vermektedir.  Öte yandan yurt dışında da çok aktif bir şekilde çalışmalarını yürütmektedir. Bizde Maltepe İlçe emanetini aldık ve Ensar Vakfı Maltepe Şubesi için kısa orta ve uzun planlarımızı yaparak çalışmalarımızı başlattık” diye konuştu.

 

Etiketler:
selyus