
Mustafa İslamoğlu’ndan Hz. Hatice validemize hakaret!
Türkiye’nin yüz karalarından, ahlak yoksunu Mustafa İslamoğlu, kendisi gibi sapık zihniyetli olan Mehmet Okutan’ın bir televizyon programında Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’in en çok sevdiği eşi Hazreti Hatice validemize çirkefçe hakaretler ediyor. Aynı kafadan olan Okutan da arada lafa girerek bu pislik herife destek veriyor.
Sahabe ve Hadis düşmanı, sapık İslamoğlu, Hz. Hatice annemize “artık” diyerek konuşmaları ağız ishaline dönüşüyor!
Hz. Hatice annemize direk hakaret edemediği için Peygamber övgüsünü kendine siper edip içindeki kinini kusarak tam bir Şia siyaseti yapan Mustafa İslamoğlu’na daha ne kadar sabredilecek!
Bütün dünyaya kafa tutan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu şerefsiz hoca bozuntusu ve sapık grubu için ne zaman adaletini devreye sokacak, çok merak ediyoruz!
Mustafa İslamoğlu ve onun havarisi Fetullahçı Terör Örgütü’nden aşağı bir oluşum değildir!
Benzer Videolar
-
Gazeteci Ömer Şahin, “Aysel Durgun MATAŞ’i “ideoloji enstitüsü”ne çevirdi
-
Başkan Dursun’dan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı
-
İBB’ye yönelik yolsuzluk soruşturmasında iş adamı Kameroğlu ifade verdi
-
Ümraniye’de vatandaş sordu Belediye Başkanı İsmet Yıldırım cevapladı
-
Minik Hatice Eslem’in konuşma azmi ilham oldu
-
Esenyurt’ta uzun süredir atıl haldeki otopark tamamlanarak hizmete açıldı
-
Sultanbeyli’de kentsel dönüşüm hız kazanıyor
-
AK Parti’li Murat Türkyılmaz’dan İBB Meclisini taraflı yöneten Nuri Aslan’a ders niteliğinde eleştiri
-
AK Parti İBB Eyüpsultan Meclis Üyesi Çakır: “İBB’nin özel halk otobüsü esnafına 5 milyar lira borcu bulunmaktadır”
-
Çalışanlar haklarını alamadı: Eyüpsultan Belediyesi krizin eşiğinde
-
İBB’yi böyle batırmışlar: 10 kat borç!
-
AK Parti’den CHP’ye “araştırma komisyonu” çağrısı: “Eğer siz kendinizden eminseniz beraber araştıralım”