Özışık kardeşlerden babaları Seyyid Tahir Özışık’a duygu dolu anma programı

İnternethaber Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık, kardeşleri Bakı Özışık ve Süleyman Özışık’la birlikte babaları Cennet mekan Seyyid Tahir Özışık’ı 1. ölüm yıldönümünde andılar. İnternethaber de her hafta yayınladıkları programda özel olarak gerçekleşen anma sırasında zaman zaman duygulu anlar yaşandı. Hatta Hadi Özışık bir ara dayanamadı ve canlı yayında hıçkırarak ağladı.

Babalarına ve annelerine çok düşkün olan Özışık kardeşlerin bu programda evlatların vefalı duruşu öne çıktı…

Süleyman Özışık, babasının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a iletilmek üzere bir vasiyetini anlattı. ‘Babam dedi ki’ ‘gözüm arkada gidecek.’ ‘Hayırdır baba dedim!’ ‘Bu adamı göremedim ama sana vasiyetim var. Gideceksin, göreceksin, elini öpeceksin ve diyeceksin ki babam diyor ki bana hakkını helal etsin.! Ne hakkı geçti sana baba dedim? Dediki ‘inançlarımızı doğru dürüst yaşamamız konusunda çok fedakarlık yaptı, üzerimize de çok emeği geçti. Onun için sen diyeceksin ki bana hakkını helal etsin. Dünya ahirette benim kardeşimdir. İnşallah öbür cihanda da kardeşliğimiz devam eder’ dedi. ‘Eyvallah baba, başım gözüm üstüne’ dedim ama babamın vasiyetin daha yerine getiremedim.

Biz de İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak kesiksiz izlediğimiz ve duygulandığımız gecede kıymetli meslektaşlarımız Özışık kardeşlerin babası Tahir amcamıza Allah’tan (CC.) rahmet diliyoruz.

Gelin şimdi gecenin duygu dolu videosunu hep beraber izleyelim…

selyus