Ana Sayfa EDEBİYAT, YAŞAM 4 Nisan 2023

Pendik’te Dini Yayınlar Kitap Fuarı açıldı

Pendik Belediyesi Dini Yayınlar Kitap Fuarını törenle açtı. Açılışa katılan Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin: “Ramazan’a has faaliyetlerimiz devam ediyor. Bu rahmet ayında insanlarımızın ne kadar hassas olduğunu gördük. İnşallah, bu güzellikleri devam ettirmek nasip olsun.” dedi.
Pendik Belediyesi geçtiğimiz yıllarda da düzenlediği Dini Yayınlar Kitap Fuarı’nın 3’üncüsünü törenle açtı. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, Pendik İlçe Müftüsü Musa Bilgiç, İstanbul Haseki Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Muhammet Emin Kılıç, basın mensupları ve kitapseverlerin katılımıyla açılan fuara yoğun ilgi oldu. Açılışta konuşan Başkan Ahmet Cin: “Ramazan’a has faaliyetlerimiz devam ediyor. Bu rahmet ayında insanlarımızın ne kadar hassas olduğunu gördük. İnşallah bu güzellikleri devam ettirmek nasip olsun. 3.sünü düzenlediğimiz Dini Yayınlar Kitap Fuarındayız, bugün de. Katılım gösteren tüm yayınevlerimize teşekkür ederiz.” ifadelerinde bulundu.
25 BİN KİTAP, OKURLARI BEKLİYOR
3-17 Nisan tarihleri arasında akşam 22.00’ye kadar ziyaretçilerini ağırlayacak olan kitap fuarında 50 yayınevi ve 25 bin kitap yer alıyor. Fuarda kitap stantlarının yanı sıra Ramazan’ın atmosferine uygun hediyelik eşya stantları da bulunuyor. Aynı zamanda fuarda deprem bölgelerindeki okul kütüphanelerine hediye edilmek üzere “Askıda Kitap Kampanyası” ile bağış kitap toplanıyor. Kitap severler aradıkları dini yayınları tek noktada bulabiliyor. Fuarda yer alan ve yapımı 3 senede tamamlanmış 70×100 boyutlu Kur’an-ı Kerim ise yoğun ilgi gördü.

selyus