Ana Sayfa İÇ POLİTİKA, YAŞAM 9 Ekim 2019

Rizelilere Recep Tayyip Erdoğan müjdesi

Rize Dernekler Federasyonu tarafından düzenlenecek 11. Rize Tanıtım Günlerine sürpriz bir isim katılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tanıtım günlerinin kapanışında düzenlenecek olan “Bırakalım Sigarayı İçelim Rize Çayı” özel programına katılacağını bildirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde görüşen Rize Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Recep Albayrak, “Bırakalım Sigarayı İçelim Rize Çayı” programı için Başkan Erdoğan’dan katılım sözü aldığını ifade etti.

CUMHURBAŞKANIMIZIN ÖZELLİKLE TAKİP ETTİĞİ BİR KONU OLDUĞU İÇİN PROGRAMA KATILACAK

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Genel Başkan Albayrak, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan 16-20 Ekim tarihleri arasında İstanbul Maltepe’de yapılacak 11. Rize Tanıtım Günlerinin kapanışında Saat 16.00’da gerçekleşecek olan özel programa katılacak. 11. Rize Tanıtım Günleri davetiyesini Cumhurbaşkanımıza sunarak sosyal sorumluluk projesi olan “Bırakalım Sigarayı İçelim Rize Çayı” özel programına davet ettim. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da özellikle takip ettiği proje olması sebebiyle kapanış programında hemşerileriyle birlikte olmak istediğini belirtti. Rize Tanıtım Günleri organizasyonumuza katkı ve desteklerini esirgemeyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı’ya teşekkür ediyoruz” dedi.

selyus