Ana Sayfa YAŞAM, YEREL YÖNETİMLER 1 Eylül 2020

Sancaktepe Belediyesi’nden kır düğün salonu hizmeti

Sancaktepe Belediyesi, Covid 19 tedbirleri kapsamında normalleşme sürecine geçilmesinin ardından bir ilki gerçekleştirerek kır düğünleri ve açık hava organizasyonları için 3 yeni mekanı vatandaşların hizmetine sundu.


Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Düğücü Covid19 tedbirlerinde normalleşme sürecine geçilmesinin ardından Sancaktepe de bir ilki gerçekleştirdi.

Pandemiyle beraber kapalı alanlardaki düğünlerin, yerini açık havada yapılan düğünlere bırakması sebebiyle kır Düğün alanları evlenecek çiftlerin ilgi odağı oldu.
Sancaktepe Belediyesi evlenecek çiftlerin bu önemli günlerini daha steril ve güvenli ortamlarda yapabilmesi için 500 kişi kapasiteye sahip Sarıgazi Stadı ve Selim Topal Spor Kompleksi ve 400 kişi kapasitesile Şehit Furkan Doğan Gençlik Merkezi Kır Bahçesi ‘nde dünya evine girecek çiftlere ve organizasyon sahiplerine yemekli veya kokteylli seçenekler sunuyor.
Sancaktepe de üç ayrı mekanda hizmete sunulan Kır Düğün Salonlarında evlenecek çiftlere ve konuklara konforlu bir düğün salonunda bulabilecekleri her türlü imkan sunuluyor. Kır Düğün Salonlarında gelin ve damadın hazırlanması ve beklemesi için gelin damat odası, yürüyüş yollarında kırmızı halılar, masadan sandalyeye, çiçeklere kadar saflığı ve yeni başlangıçları temsil eden beyaz renk tercih edildi.
Yeşilliklerin üzerinde,etkileyici bir atmosferde açık hava ferahlığında güzel bir kir düğünü hayal eden çiftler Sancaktepe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne gelerek kayıt yaptırabilir.

İlginizi çekebilir

Sende bir eksiği tamamla!

Sende bir eksiği tamamla!

selyus