Ana Sayfa YAŞAM 6 Mayıs 2017

Sancaktepe’de İstanbul Gençlik Festivali’nde yerini aldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen spor, sanat, kültür ve teknoloji gibi alanlarda çeşitli etkinliklerin düzenleneceği İstanbul Gençlik Festivali’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da katıldı.

Sancaktepe Belediyesi Genç Gelecek, Medeniyet Yolcuları ve spor okulları da 4 – 7 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen İstanbul Gençlik Festivali’ne katıldı.

Etkinliğin ilk gününde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan ve Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Hamza Yerlikaya, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ile birlikte belediyenin tarafından kurulan stantları ziyaret etti.

Bu yıl yaklaşık 300 bin genci ağırlaması beklenen festivalde ortaokul,  lise ve üniversite öğrencileri ile yeni mezunlara yönelik birçok etkinlik gerçekleştirilecek.

Festival, geleneksel sanatlar atölyelerinden, sanal gerçeklik aktivitelerine kadar uzanan birçok farklı dalda faaliyete ev sahipliği yapacak.

Gençlerin kendi takımlarını kurarak futbol ve basketbol turnuvası yaparak sürpriz hediyeler kazanma şansı bulacağı festivalde dünyaca ünlü futbolcularla özel gösteri maçında tanışma fırsatına sahip olacak.

Spordan sanata, kültürden teknolojiye birçok alanda onlarca etkinlik gerçekleştirilecek olan festivalde Sancaktepe Belediyesi, Genç Gelecek Müzik Kulübü Türk Halk Müziği Konseri, Horon Ekibi Folklor gösterisi, Tiyatro gösterisi, Spor okulları taekwondo, Wushu ve Kickboks gösterileri ve Ritim Show ile etkinliğe renk katacak. Sancaktepe Belediyesi etkinlik alanına kurduğu Filografi ve hat sanatları standları ve Müzik Grubu stantları ile etkinlikte yer alacak.

Ayrıca Sancaktepe Belediyesinin katkıları ile gerçekleşecek olan söyleşide yazar Bilal İşgören, Sosyal medyanın nitelikli kullanımı, yeni kariyer imkanları, marka yönetimi, siber güvenlik ve sosyal ağlar hakkında merak edilenleri yanıtlamak üzere takipçileri ile bir araya gelecek.

selyus