Ana Sayfa YAŞAM 12 Nisan 2017

Sancaktepe Genç Gelecek geleceğin liderleri yetiştiriyor

Sancaktepe Belediyesi Genç Gelecek liderlik gibi dünya üzerinde giderek değer bulan kavramlar üzerine yoğunlaşarak, geleceğin liderlerinin yetiştirilmesi için profesyonel çalışmalar yürütüyor.

Sancaktepe Belediyesi Genç Gelecek Merkezi tarafından Sancaktepe’de bulunan tüm lise ve üniversite öğrencilerine yönelik 5.’sini düzenlediği Liderlik Akademisi başladı.

Liderlik gibi dünya üzerinde giderek değer bulan kavramlar üzerine yoğunlaşarak, geleceğin liderlerinin yetiştirilmesi için profesyonel çalışmalar yürütülmesi hedeflenen Liderlik Akademisinde gençler alanında uzman yazar, siyasetçi, akademisyen, sporcu ve sanatçılarla bir araya geliyor.

“SANCAKTEPE’DE LİDERLERİMİZİ KEŞFEDİYOR VE GENÇLERİMİZİN GELECEĞİNİ TASARLIYORUZ”

Liderlik Akademisi; İletişim Yönetimi, Psikoloji ve Davranış Eğitimi, Liderlik Eğitimi, Proje Geliştirme alanlarında birçok konu ve uzman konuklarıyla gençleri liderliğe doğru Tarihi, Siyasi ve Sosyolojik açıdan bir yolculuğa çıkarıyor. Kaliteli eğitimler ve örnek şahsiyetler ile gerçekleştirilen programda lise ve üniversite öğrencilerine yeni bir ufuk kazandırmak amaçlanıyor. 3 Nisan’da başlayan Liderlik Akademisi’nde, şuana kadar Sancaktepe Anadolu Lisesi, 75. Yıl Demo, 2. Abdülhamit Han Anadolu İmam Hatip Lisesi, Tolga Çınar Kız Meslek Lisesi, Fatih Borsa Mesleki ve Teknik Lisesi, Aziz Bayraktar İ. H. L. Eyüp Sultan Meslek Lisesi, Yenidoğan Çok Programlı Lisesi, olmak üzere toplam 2150 gence ulaşıldı. 20 Nisan’a kadar farkındalık eğitimleri devam edecek. Farkındalık eğitimlerinin ardından, Liderlik Akademisinde seçmelerde başarılı olan 50 üniversiteli, 50 liseli olmak üzere toplam 100 öğrenciye liderlik atölye çalışmaları ve özel eğitimler verilecek. Liderlik akademisi, genç gelecek liderlik kampı ile tamamlanmış olacak. 

Gençler, Liderlik Akademisine www.gencgelecek.com internet sitesinden başvuru yapabilir. 0216 529 00 25 – 0216 561 43 55 telefon numaralarından bilgi alabilirsiniz.

selyus