Selçuk Bayraktar ve Sümeyye Erdoğan Bayraktar, 15 Temmuz gecesini anlattılar
Baykar Teknik Müdürü ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar ve eşi Sümeyye Erdoğan Bayraktar 15 Temmuz hain darbe gecesi yaşadıklarını anlattı.
Baykar Teknik Müdürü ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar ve eşi Sümeyye Erdoğan Bayraktar, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 4. yıl dönümünde o gece yaşadıklarını anlattı. Selçuk Bayraktar, “Asker köprüye çıktı ve polislerin silahlarını aldığı bilgisi geldi. Onun üzerine benim kafamda şimşekler çaktı. Herhalde bir darbe girişimi var” şeklinde tepki verdiğini söyledi. Sümeyye Erdoğan Bayraktar ise, “Vatandaşa kurşun sıkılabileceği aklımın ucundan bile geçmiyordu” dedi.
Selçuk Bayraktar, 15 Temmuz hain darbe gecesinde yaşadıklarını anlattığı videoyu sosyal medya hesabından paylaştı. Bayraktar videonun üzerine “#15Temmuz tüm dünyaya gösterdi ki; ‘Bu topraklarda bir daha asla bir ihanet şebekesi, bir terör örgütü, kökü dışarıda olan karanlık bir örgüt ülkemizi asla tahakküm altına alamayacak.'” notunu düştü.
Benzer Videolar
-
Erdoğan, “Özgür Özel illa bir yapı kurmak istiyorsa acilen partisi bünyesinde “yolsuzluklardan arınma başkanlığı” kursun”
-
Şile’nin efsane ismi İlhan Ocaklı, İstanbul Sivil Toplumla İlişkiler İl Müdürü olarak atandı
-
İstanbul İl Başkanı Abdullah Özdemir’den huzurevinde duygulandıran buluşma
-
Cevdet Yılmaz, Uluslararası Asya Siyasi Partiler Konferansı Kadın Kolu Toplantısı’na katıldı
-
İlçe Başkanı Feyzullah Torlak, CHP’li Sancaktepe Belediyesi’nin adeta 2 yıllık röntgenini çekti
-
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zafer Sırakaya’dan Kağıthane’ye ziyaret
-
Bakan Göktaş: “Romanların yoğun yaşadığı 22 ilde bugüne kadar toplam 6 bin 720 konut yaparak vatandaşlarımıza teslim ettik”
-
Ressam Meryem Köylü, özgürlüğün renklerini tuvallere yansıttı
-
Şile Belediyesi borç batağında
-
Başkan Torlak, eski Bakan Karaismailoğlu ile birlikte Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi’ni ziyaret etti
-
Erkan Yıldırım, “Yerel yönetimler; Gönüller yapmak, insanların hayatına dokunmak ve şehre bir ruhu kazandırmaktır”
-
Milletvekillerine din kültürü, genel ahlak ve edep dersleri verilsin


