Sevda Türküsev, “Cesurca pozlar” adı Altın da bir neslin beynine edepsizliği işlediler!”
Gazeteci-Yazar Sevda Türküsev, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda şarkıcı diye geçinen Hadise’ye pornografik video paylaşımına ateş püskürdü
“Cesurca pozlar” adı Altın da bir neslin beynine edepsizliği işlediklerini belirten Türküsev, “Gerçekten bu önemi bir hadise; Sorsan “Cesurca” derler. Bir nesle cesaret Algısını böyle pompaladılar. Böyle bir videoyu tasvip etmem zaten mümkün değil ama bari estetik olaydı, bana göre sadece pornografik olmuş. Gençlik bunları rol model alıyor. Böyle bir şeyi tasvip etmem mümkün değil ama hiç değilse estetik olsaydı. Bana göre tamamen pornografik olmuş” dedi.
“CESARET’ KAVRAMINI KADINLARA YANLIŞ POMPALADILAR”
Kadın kimliği üzerinden kadınların aşağılandığına ifade eden Türküsev, “Yıllardır kadın kimliği üzerinden ‘cesurca pozlar verdi’ diyorlar, soyunan kadına. Bu tip videolara ‘cesurca videolar paylaştı’ diyerek bir neslin beynine ‘cesaret’ kavramını böyle yanlış pompaladılar. Bir toplumu ayakta tutan aile diyoruz ama bu duruma gelmişiz. Havaların sıcaklığı ile birlikte sokaklarda yatak odası kıyafetleriyle genç kızların ve kadınların dolaştığını ve bundan büyük bir rahatsızlık duyduğuna söyledi.
“BEKARET YAŞI 14’LERE İNMİŞ”
Sevda Türküsev, “Sokaklar bakıyorsunuz; dekolteyi geçtim, açıklığı geçtim ama gerçekten edep dışı kıyafetler o kadar rahat giyiniliyor ki. Niye? Çünkü çok cesuruz. Çünkü çok moderniz, öyle mi? Bekaret yaşı 14’lere inmiş, evlilikler azalmış, boşanmalar çoğalmış, evlilik yaşı yükselmiş ve ‘bir toplumu ayakta tutan şey aile’ diyoruz ama bu duruma gelmişiz” diye konuştu.
Benzer Videolar
-
Eyüpsultan seçiminden yeni görüntüler: CHP’li üyelerin tehdidi kamerada
-
Ümraniye’de metro istasyonunda yangın paniği: Seferler aksadı, duraklarda yoğunluk oluştu
-
İstanbul’da muhalefet partilerinden 136 kişi AK Parti’ye katıldı
-
Ataşehir Belediyesi AK Parti’ye geçti
-
Adalar Belediyesi’nin 2027 bütçesi oy birliğiyle kabul edildi
-
Çekmeköy’e değer katacak projeler için önemli adımlar atıldı
-
İstanbul Valisi Gül: “Terör örgütlerine yönelik operasyonlarımız geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 20 arttı”
-
10. Sultanbeyli Kitap Fuarı yoğun katılımla sona erdi
-
Sultanbeyli’de spor yatırımları toplu açılış ve temel atma töreni gerçekleşti
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tuzla Belediye Başkanı Bingöl’ü kabul etti
-
AK Parti İstanbul Heyeti’nden Konya gezisi
-
Adalet Bakanı Akın Gürlek Sultanbeyli’de


