TÜMKİAD’tan 19 Mayıs’ın 100. yılında 100 tekerlekli sandalye

Tüm Kalkınma ve İşadamları Girişimciler Derneği (TÜMKİAD), Engelliler Haftası ve 19 Mayıs Bayramı ile Milli Mücadelenin 100. yılında engelli vatandaşlarımıza 100 adet tekerlekli sandalye yardımında bulundu…

TÜMKİAD’ın Ramazan ayı etkinliklerinden biri olan “Engelli Gönül Projesi” törenine eski Bakan ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, AK Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım, Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Erdem Karakoç, TÜMKİAD Genel Başkanı Nihat Tanrıkulu, AK Parti Küçükçekmece İlçe Başkanı Mustafa Korkut, TÜMKİAD Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Mehmet Aslan, TÜMKİAD Genel Sekreteri Ahmet Aygün, TÜMKİAD Yönetim Kurulu Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşları’nın temsilcileri ve İstanbullular katıldı.

NİHAT TANRIKULU’NDAN VATANSEVER BİR KONUŞMA   

Törende bir konuşma yapan TÜMKİAD Genel Başkanı Nihat Tanrıkulu, “Bizi Çanakkale’de yenemediler. Bizi Türk Kürt kavgasında yenemediler. Çünkü Yaradan yazgısının içerisinde bir tarafından okursan Türk, bir diğer tarafından okursan Kürt olarak yazdı. Bizi Alevi Sünni kavgasında yenemediler. Bu ülkeyi yenmek için tek bir açık buldular oda ekonomi. Ekonomi alanından da art niyetli STK’lar ve iş dünyası devletin geleceğine müdahale ettiler. Milletin geleceğine müdahale ettiler. Bana dokunmayan bir yaşasın zihniyetinde oldular” dedi.

Konuşmasını sürdüren Başkan Tanrıkulu, “Devleti yaşat ki millet yaşasın. Milleti yaşat ki devlet yaşasın. Bizler sayın Cumhurbaşkanımızın arkasında dik duracak insanlara seslendik. Yerli ve milli olan, hiçbir zaman insan ayrımı yapmayan, siyaset üstü sadece söz konusu olduğu zaman bu devletin yanında ekonomide korkmadan, yiğitçe duran herkese seslendik ve bu ruhla kurulduk” diye konuştu.

Tanrıkulu, “Devletimize müdahale edilmesin. Milletimize müdahale edilmesin. Yeni Türkiye’nin yeni iş dünyası, yerli ve milli olan TÜMKİAD’ın anlamı uygun olarak tüm renkleri bir çatı altında buluşturduk. Amacımız devletimizin yanında olmak. Amacımız milletimizin yanında olmak. Amacımız ülkenin ekonomisine katkı sunmak” şeklinde konuştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, yaptığı konuşmada, TÜMKİAD Genel Başkanı Nihat Tanrıkulu başta olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerini hem yardımlarından dolayı hem de ülke ekonomisine sağladıkları katkı nedeniyle teşekkür etti.

selyus