Ana Sayfa YAŞAM 9 Nisan 2018

Ümraniye’de ‘Sabah Namazı Buluşmaları’ devam ediyor

Ümraniye Belediyesi ve Ümraniye Müftülüğü’nün düzenlediği Sabah Namazı Buluşmaları bu hafta Aşağı Dudullu Mahallesi’ndeki, Mehmet Emin Camii’nde gerçekleşti.

Bu haftaki Sabah Namazı Buluşması’na Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları Maliki Ejder Batur, Mustafa Küçükkapdan, Cemali Ergül ve Hakan Karataş, AK Parti Ümraniye İlçe Gençlik Kolları Başkanı Vehbi Ayvat, Ümraniye İlçe Müftüsü İlyas Yılmaztürk,AK Parti Ümraniye İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Sabah namazı sonrasında vatan savunmasında olan Kahraman Mehmetçiklere ve tüm şehitlere dualar edildi.

Namaz sonrasında bir konuşma gerçekleştiren Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Maliki Ejder Batur; birlik ve beraberliğin öneminden bahsederek tüm şehitlerimize rahmet ve gazilerimize şifa diledi.

Ümraniye Müftüsü İlyas Yılmaztürk de bir konuşma gerçekleştirerek cemaatle namaz kılmanın önemini anlattı ve ardından dua etti.

Sabah Namazı sonrasında verilen Ümraniye Belediyesinin ikramlarının ardından; Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, cami cemaatiyle bir araya gelerek sohbet etti.

selyus