Ana Sayfa ŞEHİR, YAŞAM, YEREL YÖNETİMLER 24 Mart 2016

Üsküdar Belediyesi emekli personeliyle buluştu

Emekli olan belediye personelini yemekte ağırlayan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Bu güzel ilçeye bu güzel şehre hizmet etmeyi hakkıyla görevlerimizi tamamlamayı Cenab-ı Allah hepimize nasip etsin” dedi.

Üsküdar Belediyesi, çeşitli meslek gruplarında çalışarak emekli olan personelini akşam yemeğinde buluşturdu. Üsküdar Evlendirme Dairesi Kız Kulesi Salonu’nda gerçekleştirilen programa Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen yanı sıra belediye çalışanları katıldı.

BAŞKAN TÜRKMEN, EMEKLİ PERSONELLE BULUŞTU

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar’ın özel bir şehir olduğunu vurgulayarak yaptığı konuşmada, “Üsküdar’ımız gerçekten özel bir şehir bunu her platformda söylüyoruz. Üsküdar’da yaşamak ayrı mutluluk, ayrı bir lütuf Üsküdar halkına, Üsküdar insanına, Üsküdar şehrine de hizmet etmek de ayrı bir lütuf. Bu lütfe hepimiz mazhar olmuşuz, hepimiz bu nimetleri yaşıyoruz.  Siyasi ortamlarda da söylüyorum. Yarın çoluk çocuğumuza, mirasçılarımıza bırakacağımız en güzel miras, en güzel miraslardan birisi Üsküdar’a hizmet etmek gibi şerefli bir görevi yapmaktır. Temizlik işçisi arkadaşlarımız dahil herkesi kast ediyorum. Bu işin konumu, makamı, mevkisi hiç ama hiç önemli değil. Biz Üsküdar Belediyesi’nde şu dönemlere arasında çalıştık. Üsküdar’a hizmet ettik, Üsküdar’ın güzel insanlarına hizmet ettik, demek gerçekten çocuklarımıza bırakacağımız en güzel mirastır. Cenab-ı Allah bu güzelliği hepimize nasip etsin. Bu güzel ilçeye bu güzel şehre hizmet etmeyi hakkıyla görevlerimizi tamamlamayı Cenab-ı Allah hepimize nasip etsin” dedi. 

Belediye Başkanı Türkmen, konuşmasının ardından emekli olan personele plaket takdim etti.

selyus