Ana Sayfa YAŞAM 3 Ekim 2023

Üsküdar Yöresel Lezzetler Festivali, Kastamonu gecesi ile sona erdi

Üsküdar Belediyesi’nin ev sahipliğinde 41 il derneği ile ortaklaşa 2’incisi düzenlenen Yöresel Lezzetler Festivali’nde Kastamonulular gecesi ile sona erdi.

10 gün boyunca 41 il derneğinin program yaptığı festivalde Üsküdarlıların kaynaşması ve birlik beraberlik içinde hareket etmesi gözlerden kaçmadı.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in öncülüğünde, Üsküdar Belediye Başkanlığının ev sahipliğinde gerçekleşen 2. Yöresel Lezzetler Festivali’nin sorumluluğunu Üsküdar Belediye Meclis 1. Başkanvekili ve Belediye Başkan Danışmanı Esat Kalay üstlenerek başından bitimine kadar görevini başarıyla yerine getirdi.

Son kapanış programına Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz, İstanbul Milletvekili Hulusi Şentürk, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen katılarak birer konuşma yaptılar.

Başkan Türkmen, “10 gün boyunca 290 bin kişiyi Harem’de, Üsküdar Yöresel Lezzetler Festivali’nde ağırlamanın mutluluğunu yaşadık. Ülkemiz her şeyiyle, insanıyla, yemeğiyle, kültürüyle öyle güzel, eşsiz ki… Kardeşliğimiz, birliğimiz kıyamete kadar daim olsun. Herkese çok teşekkür ediyorum!”

Seneye yeniden buluşma temennisi ile festival sona erdi.

selyus