Üsküdar’a hoşgeldin Ahmet Alp

Üsküdar Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü’nden bir ekip, Üsküdar’da çocukları yeni doğan bir aileyi, “Hoş geldin Bebek” projesi kapsamında telefonla arayarak ziyaret etmek istediklerini iletti. Aile reisi ‘evde olmadıklarını ve bir parkta kahvaltı yaptıklarını’ belitti. Belediye ekibi, ‘eğer bir sakıncası yoksa sizi bulunduğunuz yerde ziyaret edebilir miyiz’ dediler ve her iki taraf parkta buluştu.

Buluşma neticesinde Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in selamları iletildi ve hediye çanta aileye takdim edildi. Samimi ve hoşgörü ortamında kısa bir muhabbetin ardından aile reisi, “Gerçekten Hilmi Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.

ÜSKÜDAR’IMIZA HOŞ GELDİN!

Çalışma arkadaşlarının araştırmaları ile yeni çocukları olan aileler bulup telefonla arayarak ziyaret ettiklerini belirten Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Üsküdarlı annelerimize, bu mutlu günlerinde yanlarında olduğumuzu hissettirmek ve sevinçlerini paylaşmak amacıyla yanımızda hediyelerle tebrik ziyaretlerine gidiyor, yeni doğan bebeklerimize “Üsküdar’ımıza Hoş Geldin!” diyoruz “

selyus