Ana Sayfa YAŞAM 9 Nisan 2021

Üsküdarlı Sivaslılar, Ersoy Özbek’le yola devam ediyor

Üsküdar Sivaslılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 4. Olağan Genel Kurulu gerçekleşti.

Dernek mekanında gerçekleşen kongrede mevcut Dernek Başkanı Ersoy Özbek üyelerin oylarıyla yeniden seçildi. Sivaslı hemşerileri tarafından çok sevilen ve sayılan Başkan Özbek’i diğer memleketli arkadaşları da yalnız bırakmadı.

Tamamen dost meclisi ortamında gerçekleşen Üsküdar Sivaslılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 4. Olağan Genel Kurulu’na; Üsküdar Belediye Başkan Yardımcı İsa Doğan, Sivaslı hayırsever işadamı Yücel Aydin, Üsküdar Belediyesi Birim Müdürleri Hulis Keleş ile Kemal Özer, Belediye Meclis Üyesi Erdoğan Kiliç, Sivas Vadi Federasyonu Başkanı Tülay Taştan, mahalle muhtarları ve daha bir çok STK temsilcisi katıldı.

DERNEK BAŞKANI ERSOY ÖZBEK’TEN TEŞEKKÜR KONUŞMASI YAPTI

Kurultay bitiminde İstanbul Takipte Haber Sitesi’ne bir açıklama yapan Başkan Özbek, “Önümüzdeki dönemde derneğimizi farklı bir mecraya yönelterek eğitim ve milli şuur faaliyetlerine ağırlık vererek mevcut faaliyetlerimizi arttıracağız…

Üsküdar Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen ve Başkan Yardımcıları İsa Doğan ile Alp Beyaz beye derneğimize ve diğer Sivil Toplum Kuruluşlarına verdikleri desteklerden dolayı özelikle teşekkür ederim.

Öte yandan levhalara İstanbul senin yazmak ile İstanbul bizim olmuyor. İstanbullun bizim olduğunu Üsküdar Belediyesinin hizmetleri ve yaklaşımı ile hissediyoruz. Üsküdar bizim diyoruz” dedi.

Özbek, derneğin kuruluşundan bugüne kadar hizmet eden yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek sözlerini tamamladı..

DERNEK BAŞKANI ERSOY ÖZBEK’İN LİSTESİ

 

 

İlginizi çekebilir

Ha gayret “başaracağız”

Ha gayret “başaracağız”

selyus