Ana Sayfa YAŞAM 2 Haziran 2018

Yozgatlılar Ümraniye’de buluştu

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Belediye Nikâh Sarayı’nda Ümraniye’deki Yozgatlılar için düzenlenen iftar programından sonra Ümraniye Santral Ramazan etkinlik alanında bulunan Ümraniye Yozgatlılar Dernek Standını ziyaret ederek vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

Ziyarette Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın yanı sıra; AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcıları, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, Ümraniye Yozgatlılar Dernek Başkanı Ali Haydar Tuncer, Ümraniye Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar, dernek yöneticileri,  hemşehriler ve STK temsilcileri bulundu.

YOZGATLILAR İTFAR PORGAMINDA BİR ARAYA GELDİ

Hemşehri derneklerine yönelik iftar programları düzenleyen Ümraniye Belediyesi, Nikâh Sarayı’nda bu kez Yozgatlılar Derneği ve hemşerilerini misafir etti.  İftar programına AK Parti Milletvekili Ahmet Berat Çonkar, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Cemali Ergül, Yozgat Konfederasyonu Başkanı Mehmet Deniz, Ümraniye Yozgatlılar Dernek Başkanı Ali Haydar Tuncer, mahalle başkanları ve Yozgatlılar katıldı. Kur’an tilaveti ile başlayan program ezanın okunmasının ardından oruçların açılmasıyla devam etti.

 

İlginizi çekebilir

Çevik kuvvet ekipleri acillerde

Çevik kuvvet ekipleri acillerde

selyus