Ana Sayfa YAŞAM 20 Haziran 2016

Yozgatlılardan dayanışma iftarı

Ümraniye Belediyesi Ramazan ayı vesilesiyle binlerce hemşehri derneğini iftar sofrasında buluşturmaya devam ediyor. Ramazanın 14. gününde, Yozgat İl Dernekleri Federasyonu Başkanı Ali Haydar Tuncer’in öncülüğünde gerçekleşen iftara Yozgatlılar yoğun ilgi göstererek dayanışma içinde olduklarını gösterdiler.

Düzenlediği iftar programlarıyla hemşehri derneklerini bir araya getirmeye devam eden Ümraniye Belediyesi, iftar sofrasında bu kez Yozgatlı İl Dernekleri Federasyonu ve hemşehrilerini ağırladı. Nikâh Sarayı’nda gerçekleşen iftar programına AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Av. Hurşit Yıldırım, eski Bakan Lütfullah Kayalar, Yozgat İl Dernekleri Federasyonu Başkanı Ali Haydar Tuncer, meclis üyeleri, dernek yöneticileri, muhtarlar ve Yozgatlılar katıldı.

Açılış konuşmasında Yozgat İl Dernekleri Federasyonu Başkanı Ali Haydar Tuncer, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise cehennem azabından kurtuluş olan ramazan ayında rabbim, birliğimizi ve beraberliğimizi daim kılsın. Bizleri bu sofralarda buluşturan ve bu tür etkinliklerimize her türlü desteği veren Hasan Can başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmasına, programa katılan misafirlere, Ramazan ayının bereket, sağlık ve huzur getirmesi temennisinde bulunarak başlayan AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Av. Hurşit Yıldırım, “Değerli hemşerilemizle bir iftar sofrasında daha bizleri buluşturan Rabbime Hamd-ü Senâlar olsun. Bu iftar programını organize eden değerli Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can beyefendi’ye ve dernek başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Program sonrası Yozgatlı misafirler, Ümraniye Meydanı’nda bulunan dernek stantlarında ağırlandı.

selyus