Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde kurulan Satranç Kulübü, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın düzenlediği İstanbul Okul Sporları Satranç İl Birinciliği yarışmasında Anadolu Yakası birinciliğini elde ederek Ümraniye adına büyük bir başarı elde etti.
Spora ve sporcuca her zaman destek olan Ümraniye Belediyesi adını bu kez satranç alanında duyurdu. Ümraniye Belediyesi Gençlik ve spor Kulübü bünyesinde kurulan Satranç Kulübü’nün Okul Sporları kapsamında yapılan yarışmalarda Hasan Tahsin İlkokulu’nda okuyan 5 lisanslı minik sporcusu Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın düzenlediği İstanbul Okul Sporları Satranç İl Birinciliği yarışmasında büyük bir başarı göstererek Anadolu Yakası birincisi oldu.
Ümraniye’nin minik satranç takımı, Anadolu Yakası birincisi
Benzer Haberler
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Savunma sanayiinde olduğu gibi enerjide tam bağımsızlık ülkemizin Kızıl Elma’sıdır”
-
İstanbul İl Sağlık Müdürü Güner: “Bir yılda 300 kere doktora giden hasta var”
-
‘Ekrem İmamoğlu Çıkar Amaçlı Suç Örgütü’ tutuklu sanık Adem Soytekin’in çapraz sorgusu yapıldı
-
Kağıthane Belediyesi’nden kabir ziyaretlerine kolaylık
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 333 hafızın icazet merasimine katıldı
-
Üsküdar’da fast-food zincirini boykot 200’üncü gününe ulaştı
-
İBB davasında ‘kamera bantlama’ olayının sanıklarından Çağlar Türkmen savunma yaptı
-
Virajı alamayan sürücü ağaca çarptı
-
Mahkeme; Şeyma Döğücü’ye iftira atan CHP’li Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin’i tazminata mahkûm etti
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Dünyada barışı ve huzuru savunurken ülkemizde buna gölge düşürecek hiçbir eyleme izin vermeyiz.”
-
Pendik’te ilahiler ve ezgiler çocukların sesinden yükseldi
-
AK Parti İstanbul’dan her gün on binlerce kişiye çorba ikramı


