Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 18 Mart 2023

Düğmeciler Mahalle Muhtarı Süleyman Özcan, milletvekili aday adayı oldu

Eyüpsultan İlçesi Düğmeciler Mahalle Muhtarı Süleyman Özcan, TBMM 28. Dönem Milletvekili Aday Adayı oldu.

Mahallesinde sevilen ve takdir edilen muhtar olma özelliğini de koruyan Özcan, geçmişteki siyasi tecrübesi ile inandığı davaya milletin vekili olarak hizmet etmek istiyor.

Muhtar Özcan, adaylığı ile ilgili şunları söyledi: “Mahallemde vatandaşlarımızın teveccühünü kazandığımız gibi inşallah milletvekilliği adaylık sürecinde AK Partimize oy olarak kazandıracağıma inancım tamdır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ‘Yeni Türkiye’ vizyonu ile 2023, 2053, 2071 hedeflerimiz de sürece sahada katkı sunabilmek adına İstanbul 2. Bölge Milletvekilli Aday Adayı oldum.”

SÜLEYMAN ÖZCAN KİMDİR?

Süleyman Özcan, 1979 Samsun Çarşamba doğumludur. 32 Yıldır Eyüpsultan’da Düğmeciler Mahallesi’nde ikamet ediyor. Ticaret ile meşgul olan Özcan, ise mezundur.

SİYASİ HAYATIM

Aktif siyasi hayatına AK Parti’de sandık müşahitliği ile başlayıp ardından mahalle yönetiminde görev aldı. Düğmeciler Mahalle Başkanlığı yaptı. Ardından 2014 Yerel Seçimlerde Meclis Üyesi Aday Adayı oldu. Listede yer alarak yedek meclis üyesi seçildi. Sonrasında ilçe kongresinde AK Parti Eyüpsultan İlçe Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev aldı. İlçe yönetim kurulunda görevinde sosyal politikalar, yerel yönetimler komisyonlarında görev aldı. Ardından bir sonraki kongrede yeniden ilçe yönetim kurulu üyeliğine seçilerek Teşkilat Başkan Yardımcılığı görevini üstlendi. Eyüpsultan Merkeze en yakın ve en büyük Mahalle olan Düğmeciler Mahallesinden 2019 Mahalli İdareler Seçiminde muhtar adayı oldu. İlk defa girdiği muhtarlık yarışında her kesimden oy alarak yüzde 55 oy oranı ile muhtar seçildi. Muhtarlık süresince sürekli sahada halkın içinde oldu. Sahada yaptığı çalışmalar ile vatandaşımızın gönlünde yer edindi. Hali hazırda Eyüpsultan Düğmeciler Mahalle Muhtarlığını sürdüren Özcan, evli 3 çocuk babasıdır.

selyus