Anketlere inanmasak da AK Parti’de ciddi değişim şart
İdeaPolitik Enstitü isimli bir araştırma şirketi geçtiğimiz günlerde bir anket yaptı. Anketin sahibi HalkTv köşe yazarı Can Kakışım diye birisi.
Tanımadığım bu şahısın taraf olduğunu sizlere söylememe gerek yok herhalde.
Onun yaptığı anket ne kadar inandırıcı olur, o tartışılır!
Bu anket firması normalde yüzde 27-28 bandında olan chp’yi yüzde 35’lerde gösterip birinci parti yaptı.
Vatandaşların hükümete ve AK Parti’ye tepkisi var mı?
Var..
Ancak ekonomiyi düzeltirse yine Recep Tayyip Erdoğan düzeltir inancı hala devam ediyor millette.
Milletin öncelikli beklentisi ekonomi ve değişim.
Reis, şimdilik 2 bakan değişikliği yaparak bir adım attı.
Bence bunun devamı gelir.
Ayrıca bürokratlardan çok şikayet var. Oralarda da ciddi değişiklikler olması lazım.
Bir başka sıkıntı da parti içinde bazı grup başkanvekilleri ile 4-5 genel başkan yardımcısının değişeceği gündemdeki yerini hala koruyor.
Ancak bu değişimlerin ne zaman olacağı yönünde bir tarih belli değil.
Öte yandan özellikle teşkilatların; kaybedilen il ve ilçe başkanlarının da kongrelerde değişeceği yönünde çok beklentiisi var.
Anketlere inanmasak da AK Parti’de ciddi değişim şart.
Onun için bu değişimlerin ne kadarının olup olmayacağını Eylül’de başlayacak olan kongrelerde bekleyip göreceğiz.
Kalın sağlıcakla.
Benzer Yazılar
-
Muhittin Böcek’in ek ifadesi ortaya çıktı: “Ekrem İmamoğlu benden adaylığım karşılığında yaklaşık 15 milyon euro istedi”
-
Menderes Belediyesi AK Parti’ye geçti
-
TBMM Başkanı Kurtulmuş: “Cumhuriyetimizin ilk asrının yarısını heba ettiğimiz terör meselesini geride bırakıyoruz”
-
Recep Tayyip Erdoğan, “Bu davanın mayasında Abdülmecitlerin bu imanı var”
-
Gazeteci Nuray Başaran: “İYİ Parti FETÖ tarafından kuruldu, FETÖ finanse ediyordu”
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Allah ömür ve sağlık verirse daha nice yıllar Türkiye’ye hizmet mücadelesi içinde olacağım”
-
AK Parti İstanbul teşkilatından Ankara’ya 15 bin kişilik çıkarma
-
CHP’de çok önemli bir kayıp: Ekrem İmamoğlu istifa etti
-
AK Parti Ataşehir’den Hakk’a yürüyen teşkilat mensuplarının ruhuna Kur’an-ı Kerim Tilaveti
-
Adalet Bakanı Akın Gürlek: “Terörsüz Türkiye hedefimiz huzuru, güveni ve kardeşliği kalıcı hale getirecek”
-
AK Parti’nin 25. yılında ebediyete irtihal eden teşkilat mensupları dualarla anıldı
-
Meclis’te tarihi gün! Terörsüz Türkiye yasası kabul edildi


