Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 13 Mart 2026

İlçe Başkanı Burak Çifci, “AK Parti kadroları olarak Ataşehir için dertliyiz”

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı, bölgenin basın mensupları ile bir araya geldi.

İlçe Başkanı Burak Çifci’nin ev sahipliğinde gerçekleşen iftar buluşması samimi ve dostane bir ortamda gerçekleşti.

Gönül sofrasına AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Burak Çifci’nin yanı sıra Ataşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Serdar Orhan, Kadın Kolları Başkanı Seda Batal Ekmekçi, Gençlik Kolları Başkanı Yusuf İslam, İlçe Başkan Yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve bölgenin basın mensupları katıldı.

“Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlere hazır olduğumuz belirtirken yerel seçimlerine de hazırız”

Burada bir açıklama yapan İlçe Başkanı Burak Çifci şunları söyledi: “Öncelikle sizin gibi kıymetli basın mensuplarıyla gönül sofrasında buluşmaktan son derece memnunuz. Katılımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ben kadın ve gençlik kolları başkanlarıma hassaten teşekkür ediyorum. Yönetimleriyle birlikte mesai gözetmeksizin sürekli sahadalar. Yine grup başkan vekilimizin öncülüğünde meclis üyelerimiz de sağ olsunlar sürekli sahadalar. Vatandaşlarımızla parti ayrımı gözetmeksizin ilgileniyor talep ve sorunlarına çözüm bulmaya çalışıyorlar. Grup Başkan Vekilimizin nezdinde meclis üyesi arkadaşlarımıza da hassaten çok teşekkür ediyorum. Ramazan ayının manevi atmosferine uygun teşkilat çalışmalarımızı aksatmadan yürütüyoruz.

Çok yoğun bir tempo içerisindeyiz. Güne sahurla başlıyor ve ertesi gün bir başka sahurla devam ediyoruz.

Cumhurbaşkanımız ülke geneli ve hatta dünyada, İl Başkanımız Abdullah Özdemir 39 ilçede nasıl mücadele veriyorsa biz de AK Parti Ataşehir ilçe teşkilatları olarak ilçemizde mücadele veriyoruz.

Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlere hazır olduğumuzu belirtirken yerel seçimlerine de hazırız.

Ataşehir düzeyinde yerel yönetimlerden kaynaklanan problemler ve vatandaşlarımızın bize ilettiği ciddi şikayetlerden yola çıkarak kendi içimizde seçime hazırlıklarımızı yapıyoruz. Belediyede Ataşehir’in proje ve hizmet noktasında gram ilerleme görmüyoruz. Siz basın mensuplarıyla yaptığımız bir önceki toplantıda CHP’li Ataşehir Belediye yönetimine sorduğumuz sorular vardı. O sorular hala cevap almış değiliz. Bize güvenen vatandaşlarımızın bize ilettiği sorunları karşı tarafa sormamız ve cevabını takip etmemiz gerekiyor ki vatandaşlarımızın bize olan güveni zedelenmesin.

Bizim kimseyle kişisel bir sorunumuz yok. Bizim derdimiz vatandaşlarımızın iyi ve yaşanılabilir bir Ataşehir’de hayatlarını idame ettirsinler. Ataşehirlilerin huzurlu bir şekilde yaşamları için bizler gayret gösteriyoruz. Göstermek zorundayız da.

AK Parti kadroları, kuruluşundan bu yana yerelden genele yaptığı başarılı çalışmalar ve hizmetlerle de toplum nezdinde gerekli başarıyı göstermiştir. Ataşehir düzeyinde de 2009’dan bu yana baktığımızda Ataşehirliler CHP’li yönetimlerden bir mağduriyet yaşıyor. Ataşehir için dertli olan AK Parti kadroları vatandaşlarımızın daha huzurlu ve daha mutlu olmaları yönünde elimizden geleni yapıyor ve yapmaya devam edeceğiz.”

selyus