Ana Sayfa YAŞAM 27 Mart 2014

Rizeliler, salonlara sığmadı

Çekmeköy Rizeliler Derneği’nin düzenlediği ve Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ile AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel’in de katıldı

Rizeliler, Çekmeköy’de salonlara sığmadı

Çekmeköy Rizeliler Derneği’nin düzenlediği ve Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ile AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel’in de katıldığı Rizeliler Gecesi’ne yaklaşık 6 bin kişi katıldı.

Çekmeköy’de böyle mükemmel bir organizasyona ender rastlanır. Çekmeköy Rizeliler Derneği’nin düzenlediği geceye yaklaşık 6 bin kişi katıldı. 23 Mart Pazar günü ÇERİDER Başkanı Neşegül Çiftçi’nin öncülüğünde Çekmeköy Kapalı Spor Salonu’nda organize edilen ve yüksek katılımdan dolayı insanların ayakta kaldığı Rizeliler buluşmasına: Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel, ÇAYDEF Başkanı Yılmaz Hüsref, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Öztürk, ÇERİDER Yönetim Kurulu Üyeleri, Çekmeköylü Rizeliler ve Çekmeköy halkı katıldı.

Dernek Başkanı Neşegül Çiftçi’nin açılış konuşmasını yaptığı gecede Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ile AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel birer konuşma yaptılar. Başkan Neşegül Çiftçi, Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’a katkılarından ve katılımlarından dolayı teşekkürlerini sunup çiçek takdim etti. Çiftçi, ayrıca katkı veren katılım gösteren İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel ile Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Öztürk’e de teşekkür etti.

Bu önemli ve anlamlı programda önce ÇAYDEF Akçaabat ekibi, daha sonrada Selçuk Balcı, Resul Dindar sahneye çıkarak gecede eğlenceli saatler yaşandı.

Etiketler:
selyus