Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 17 Eylül 2016

Bakan Kaya’dan Ümraniyeli Şehit ailelerine ziyaret

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, 15 Temmuz Darbe Girişimi’nde Şehit olan vatandaşların ailelerine ve Gazilere gerçekleştirdiği ziyaretler çerçevesinde Ümraniye’deydi.

Fetullahçı Terör Örgütü’nün 15 Temmuz Darbe Girişimi’ni canlarını ortaya koyarak engelleyen Şehitlerin ailelerine gerçekleştirilen ziyaretler sürüyor.  15 Temmuz gecesi tüm teçhizatıyla vatan savunmasına geçen Ümraniye Belediyesi ve Ümraniyeliler; 8 Şehit ve 112 Gazisiyle vatanperverlik örneği göstermişlerdi. Kurban Bayramı münasebetiyle İstanbul’da birçok Şehit ailesini ve Gaziyi ziyaret eden Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, ziyaretler çerçevesinde Ümraniye’de idi. Bakan Kaya’nın Ümraniye’de gerçekleştirdiği ziyaretlere; Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir, AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcıları ve AK Parti Ümraniye İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Yasin Çakar katıldı.

Şehitlerimiz Sevgi Yeşilyurt, Köksal Karmil, Lokman Oktay ve Askeri Çoban’ın ailelerini ziyaret eden Bakan Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, “15 Temmuz’da vatan aşkı ve imanın verdiği cesaretle evlerinden çıkarak hainlerin karşısına dikilen Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum. Milletçe kahraman Şehitlerimize çok şey borçluyuz. Devlet, hükûmet ve bakanlık olarak her zaman yanınızdayız” dedi.

İlginizi çekebilir

İstanbul, bugün Türkiye oldu

İstanbul, bugün Türkiye oldu

selyus