Ana Sayfa ÇEVRE 12 Nisan 2017

Başkan İsmail Erdem, öğrencilerle fidan dikti

Sacancaktepe Belediyesi tarafından Paşaköy Bağlar Mevkiinde gerçekleşen ağaç dikimine katılan Başkan İsmail Erdem, öğrencilerle birlikte ağaç ve fidan dikti.

İSTANBUL TAKİPTE HABER SİTESİ – Sancaktepe Belediyesi, ağaç ve fidan dikmeye devam ediyor. Avrupa standartları olan kişi başına düşen 10 metrekareyi yakalayan belediyenin hedefi daha yukarılara çıkarmak. Bu hedefle yola çıkan Sancaktepe Belediyesi, 11 Nisan Salı günü Paşaköy Bağlar Mevkiinde ağaç ve fidan dikim gerçekleştirdi. Ağaç dikim törenine katılan Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, öğrencilere önemli mesajlar vererek onlarla birlikte ağaç ve fidan dikti.

 

Bugün burada ağaç dikiminde okullarımız ve öğrencilerimizle beraberiz. Allah gençlerimize hayırlı ömürler versin. Bugün her fidanı sizler için, her bir ağacı sizler için toprakla buluşturuyoruz. Daha sonraki yıllarda da gelip bakın biz buralara ağaç dikmiştik diyeceğiz. Sevgili gençler bu çok önemli bir sorumluluk. Siz bunu bugün burada gerçekleştiriyorsunuz. Sancaktepe her geçen gün büyüyor. Hep sizlerin geleceği için gayret gösteriyoruz. Her şey çocuklarımız için, her şey gençlerimiz için, her şey Türkiye için diyoruz. 

İlginizi çekebilir

Dolu bir anda etkili oldu

Dolu bir anda etkili oldu

selyus