AK Kadınlar, Arakanlı Müslüman kardeşlerimize yardım EV’ini uzatıyor
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları tarafından Arakanlı Müslümanlara yardım toplamak için Eminönü Yeni Camii önünde kurulan yardım çadırını Başbakan Binali Yıldırım’ın kızı Büşra Yıldırım Köylübay, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydiner, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkanı İlhami Yıldırım ile birlikte ziyaret etti.
İl Kadın Kolları Başkanı Av. Şeyma Döğücü’nün öncülüğünde toplanan yardımlarla Arakan’a Türk Kızılayı aracılığıyla “AK Kadınlar İstanbul Mahallesi” kurulacak.
Benzer Videolar
-
Sanık Poyraz: “CHP İstanbul İl Başkanlığı binasının satın alım sürecinde paraları Fatih Keleş getirdi”
-
‘Ekrem İmamoğlu Çıkar Amaçlı Suç Örgütü’ davasında tutuksuz sanıklar savunma yaptı
-
MHK soruşturmasında hakem Yasin Kol ile Göktuğ Hazar Erel tutuklandı
-
Ataşehir Belediyesine yönelik soruşturmada Belediye Başkan Vekili Güneş ve 4 kişi tutuklandı
-
“Ekrem İmamoğlu Çıkar Amaçlı Suç Örgütü” davasında avukatlar ile mahkeme başkanı arasında tartışma yaşandı
-
Ataşehir Belediye Başkan Vekili Güneş dahil 13 şüpheli adliyeye sevk edildi
-
Bayrampaşa’da kuyumcuda bir garip soygun girişimi: Kuyumcuyu soyacaktı, tuzağa düştü, poşete imitasyon altın konuldu
-
Adalet Bakanı Gürlek: “En eskisi yaklaşık 39, en yenisi 3 yıllık olan 7 ayrı faili meçhul dosyada 8 cinayeti aydınlattık”
-
Soruşturmada MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu tutuklandı
-
Ataşehir Belediyesi’ne rüşvet ve imar operasyonu: 13 gözaltı
-
‘Ekrem İmamoğlu Çıkar Amaçlı Suç Örgütü’ davasında 4 sanık tahliye edildi
-
Eyüpsultan Belediyesine operasyon: Başkan Özmen dahil 28 gözaltı


