TBMM, Bağdat Caddesi’ni takibe aldı
Türkiye Büyük Millet Meclisi Dilekçe Komisyonu tarafından oluşturulan ve aralarında “Şehir Merkezlerindeki İşlek Caddelerde Trafik Sorunlarının Araştırılması ve Alınacak Önlemlerin Belirlenmesi” TBMM Trafik Araştırma Alt Komisyonu üyeleri Kadıköy’de Bağdat Caddesi’nde incelemelerde bulundu.

TBMM Trafik Araştırma Alt Komisyonu üyeleri ilk olarak Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde Okul Aile Birlikleri, STK’lar ve vatandaşlarla bir araya geldi. Kadıköy Halk Eğitim’de gerçekleşen toplantıya, TBMM Dilekçe Komisyonu Başkanı ve İstanbul Milletvekili Av. Mihrimah Belma Satır, Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı, İstanbul Milletvekili Av. Hurşit Yıldırım, Yalova Milletvekili Fikri Demirel, Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, İstanbul Emniyeti Trafik Denetleme Şube Müdür Vekili Mustafa İşlek ve AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İs Mesih Şahin katıldı.
Toplantıda vatandaşlara hitap eden yetkililer, Bağdat Caddesi’ndeki sorunun gidermesiyle ilgili yapılan çalışmalardan bahsetti.
Kadıköy Bağdat Caddesi’ndeki trafik terörüne çözüm bulunması için TBMM Dilekçe Komisyonu’na yaptığı başvuruyla Trafik Araştırma Alt Komisyonu’nun kurulmasına sebep olan ve konuyu yakından takip eden AK Parti İstanbul Milletvekili Av. Hurşit Yıldırım, İstanbul Takipte Haber Sitesi’ne açıklamalarda bulundu.


Benzer Videolar
-
Tuzla’da okul destek paketi başvuruları başladı
-
Çekmeköy Kaymakamı Ömer Bilgin’e Eğitime Destek Platformundan ziyaret
-
Bakan Tekin: ” Ramazan ayı etkinliklerini yaptığımız için bizi gerici, sapkın bir azınlık diye tanımladılar”
-
Üniversite adayları Arnavutköy’de geleceğin mesleklerini bakanlarla konuştu
-
Bakan Tekin: “Kim olursa olsun bir eğitim kurumu yapmak istiyorsa anayasal olarak bizimle beraber çalışmak zorundadır”
-
Arnavutköy’de üniversite adaylarına tercih desteği
-
Heybeliada Deniz Harp Okulu’nda çıkan yangın söndürüldü
-
Kadıköy Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden YKS’de iki başarı birden
-
Manas Üniversitesi öğrencilerinden Gaziosmanpaşa Belediyesi’ne ziyaret
-
Şile’de 43 öğrencinin İBB’nin dağıttığı kumanyadan zehirlendiği iddiasıyla 4 şüpheliye 10 yıla kadar hapis talebi
-
YKS’nin zirvesi yine Kartal AİHL oldu: Türkiye dereceleri peş peşe geldi, başarının sırrını anlattılar
-
Çekmeköy Şehit Ömer Halisdemir AİHL’den büyük başarı! LGS’de yüzde 0,13’lik dilim


