Ümraniye Belediyesi’nin bütçesi İBB Meclisi’nden oybirliği ile geçti
İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde görüşülen, Ümraniye Belediyesi 2018 Mali Yılı Bütçesi oybirliğiyle meclisten geçti.
Ümraniye Belediyesi 2018 Mali Yılı Bütçesi ile ilgili İBB Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım Ayı Olağan Toplantı Gündeminde görüşülerek oy birliğiyle geçti.
BAŞKAN HASAN CAN ALINAN KARARA TEŞEKKÜR ETTİ
Meclise katılan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, 2018 Mali Yılı için 500 bin TL olarak bütçenin kabul edilmesinin ardından söz alarak; “Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı ile üyeleri başta olmak üzere tüm meclis üyelerimize katkıları için Ümraniye halkı adına teşekkür ediyorum. Ümraniye Belediye bütçesi geçmiş yıllarda olduğu gibi 2018 yılında da en verimli şekilde değerlendirilecek, hizmette eşitlik ilkesinden ayrılmadan, mahalle ayrımı gözetmeksizin faaliyetler sürdürülecektir” şeklinde konuştu.
İBB Meclisi’nde Başkan Hasan Can’a, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları Maliki Ejder Batur ve Cemali Ergül, İBB Meclis Üyeleri Ülkiye Toptaş ile İlyas Çelik de eşlik etti.
Benzer Videolar
-
Fatih Sultan Mehmet Köprüsü turkuaz renge büründü
-
‘Odyssey’ ve mitolojik anlatıların yeniden kurulabilirliği üzerine… (2)
-
Haydarpaşa’nın temellerinde kritik tespit: Ahşap kazıkların yüzde 80’i yok olmuş
-
‘Odyssey’ ve mitolojik anlatıların yeniden kurulabilirliği üzerine… (1)
-
İdamların yıl dönümünde Süleyman Soylu anlattı:
-
Rumeli Hisarı’ndaki bitmeyen restorasyona tepki: “90 günde yapıldı, 6,5 yıldır bitirilemiyor”
-
Minder, “Vesayetçi Kemal Alemdaroğlu’nun çöpe attığı tarihi kitapları kurtardık”
-
Maltepe’de tarihi sefer yolu üzerindeki 2 asırlık Nokta Taşı, kentsel dönüşümde ortadan kayboldu
-
Sivaslılar anlamlı günde buluştu
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “En utanç verici kitap katliamları darbe dönemlerinde yaşandı”
-
İstanbul’a yeni müze kazandırıldı! Aydos Müzesi açıldı
-
İstanbul Hava Müzesi’nde SOLOTÜRK kuyruğu


