
”Üsküdarlı hanımlardan Afrin’deki Mehmetçiğimize atkı, bere
Üsküdarlı hanımlar, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye’nin Afrin ilçesinde terör örgütü PKK/YPG’ye yönelik düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı’na katılan Mehmetçiğimize üşümemeleri için yünden bere, atkı ve eldiven örüyor.
Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’inde katıldığı, Üsküdar İkinci Bahar Kahvesi’nde düzenlenen programda bir araya gelen anneler ve nineler örgülerini örmeye devam etti.
Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Üsküdarlı hanım ablalarımız, ninelerimiz, annelerimiz, bu güzel kampanyayı başlattı. Cephedeki kahraman Mehmetçiğimize bu kış şartlarında üşümesinler ve doğanın, iklimin zorluklarını en aza indirsinler diye bere ve atkı örüyorlar. Bugün örülen her şey cepheye taşınan birer cephanelik. Üsküdar Belediyesi olarak biz de, sınırlarımızda vatan güvenliği için gözünü kırpmadan canını feda eden askerimizin her daim yanında olduğumuzu hanım kardeşlerimiz vasıtasıyla göstermek istedik. Bu kampanya kapsamında örülecek 100 koli bereler ve atkıları önümüzdeki hafta Mehmetçiğimize göndereceğiz,“ şeklinde konuştu.
Benzer Videolar
-
Sultanbeyli Belediyesi’nden halka ücretsiz fitness hizmeti
-
Türkiye’nin yüzde 60’ında çene eklem rahatsızlığı olabilir!
-
BİR LİDERİN HİKAYESİ
-
Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanlığı’ndan 15 Temmuz videosu
-
İstanbul’un mangal yürekli kadın muhtarı: Cavide Karakülah
-
Mahmut Özcan, İTO’daki yolsuzluklara tepki için istifa etti!
-
İBB AK Parti Grup Sözcüsü Murat Türkyılmaz, “Devletimizin soysuzlara karşı yürüttüğü soylu mücadeleyi sonuna kadar destekliyoruz”
-
Abdullah Özdemir, “2010 ile 2019 yılları arasında İstanbul raylı sistemler adına altın çağını yaşadı”
-
İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe “AK Parti İBB Başkan Adayı kim olacak?” sorusunu cevapladı
-
Gazeteci Musa Has’tan öğretmenlerimize özel beste
-
Zafer Şahin, Yeniden Refah Partisi’nin yükselişte olduğunu belirtiyor
-
İstanbul Takipte Haber Sitesi 6’ıncı ödül gecesine sosyal medyadan muazzam dönüşler oldu