
”Üsküdarlı hanımlardan Afrin’deki Mehmetçiğimize atkı, bere
Üsküdarlı hanımlar, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye’nin Afrin ilçesinde terör örgütü PKK/YPG’ye yönelik düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı’na katılan Mehmetçiğimize üşümemeleri için yünden bere, atkı ve eldiven örüyor.
Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’inde katıldığı, Üsküdar İkinci Bahar Kahvesi’nde düzenlenen programda bir araya gelen anneler ve nineler örgülerini örmeye devam etti.
Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Üsküdarlı hanım ablalarımız, ninelerimiz, annelerimiz, bu güzel kampanyayı başlattı. Cephedeki kahraman Mehmetçiğimize bu kış şartlarında üşümesinler ve doğanın, iklimin zorluklarını en aza indirsinler diye bere ve atkı örüyorlar. Bugün örülen her şey cepheye taşınan birer cephanelik. Üsküdar Belediyesi olarak biz de, sınırlarımızda vatan güvenliği için gözünü kırpmadan canını feda eden askerimizin her daim yanında olduğumuzu hanım kardeşlerimiz vasıtasıyla göstermek istedik. Bu kampanya kapsamında örülecek 100 koli bereler ve atkıları önümüzdeki hafta Mehmetçiğimize göndereceğiz,“ şeklinde konuştu.
Benzer Videolar
-
AK Parti MYK’da radarlı trafik denetimleri ele alındı: Trafik cezaları ölçülü olmalı!..
-
İlçe Başkanı Haydar Göksoy, Dünya Çevre Haftası’nda Kartallılarla buluştu
-
AK Parti Kadın Kolları “İş’te Kadın Kardeşim” projesiyle 1500 çocuğu giydirdi
-
AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Erdem Koçoğlu, “Mevcut yerel yönetim ilçeye katkı sunamıyor”
-
Numan Kurtulmuş yeniden TBMM Başkanı
-
AK Parti kampa giriyor
-
YPG çatışmaya hazırlanıyor: İran desteği arttı, katılım 50 bini aştı
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Geçmişe sırtımızı dönmemiz istendi. En parlak dönemlerimiz adeta yok sayıldı”
-
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: ‘‘Kararlılıkla uyguladığımız ekonomi programı başarılı sonuçlar üretmekte’’
-
Milletvekili Şahin’den COVİD düzenlemesi çağrısı : ‘Hiçbir şey için geç değil!’
-
Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin’den Selçuklu hazımsızlığı
-
Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, “Kent lokantaları bir büyük palavradır”