Ana Sayfa EĞİTİM 11 Ekim 2018

Kuzey Koleji’nden Siverek’e kitap seferberliği

Kuzey Koleji Özel Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri, Siverekli öğrenci kardeşlerinin kampanyasına destek olmak amacıyla birer kitap armağan etme kararı alarak adeta seferber oldular. Okulun öğretmen ve öğrencileri empati yaparak Siverekli öğrenci kardeşleri için kitap toplamaya başladılar.

Siverekli eğitim uzmanı Arzu Kılıç’ın girişimiyle başlatılan kitap toplama kampanyasıyla ilgili açıklamada bulunan İstanbul Ataşehir Kuzey Koleji Özel Anadolu Lisesi Müdürü Meral Poyraz, kitapların sevgi ve dostluğun temel taşını oluşturduğuna dikkat çekerek şunları söyledi: “Değerli eğitimcimiz Arzu Kılıç hanımefendinin bizi Siverek’teki okul için kitap kampanyasından haberdar etmesiyle birlikte öğretmen ve öğrencilerimiz büyük bir istekle oradaki öğrenci kardeşleri için kitap toplamaya başladılar. Bu kitap kampanyası vesilesiyle öğrencilerimiz arasında bir sevgi köprüsü kurulur ve bundan sonra da öğrencilerimiz her zamana sosyal ve kültürel bir dayanışma içinde olurlar. Biz okul olarak kitap toplamaya başladık” dedi.

Şehit Ali Öztürk Anadolu Lisesi başmüdür yardımcısı Şehmuz Yeniköy İstanbul Ataşehir Kuzey Koleji Özel Anadolu Lisesi müdürü, öğretmen ve öğrencilerine çok teşekkür ediyoruz. Duyarlıkları bizim için en büyük destektir. Bu duyarlık ve desteğin tüm okullarımızdan, kitapseverlerimizden bekliyoruz” diye konuştu.

Kaynak: urfanatik.com

selyus