Bu kadınların da beyanı esas mıdır?
Şimdi sormak istiyoruz, “Kadının beyanı esastır” ağzı salyalı küfürbaz bu kadınları da kapsıyor mu?
Eminönü’nde Yeni Cami yanında bulunan bir ünlü milli piyango bayiinin önünde bilet kuyruğunda bekleyenlere milli piyango karşıtı bildiri dağıtan Ahsen TV muhabiri, çevredeki bazı şirret kadınların saldırısına uğradı!
Ahsen TV muhabiri Bülent Yapraklıoğlu ve onun gibi düşünen vatandaşlara saldıran ağzı salyalı psikolojik tedavi görmeleri kaşınılmaz olan bu iki kadının küfürlü bağırmaları üzerine tartışma büyüdü.
Helal haram bilmeyen ve cahil cühela tavırlarıyla itiraz etmekten geri kalmayan bu küfürbaz kadınların “kadının beyanı esastır” yasasından yararlanmak istediklerinde karşı tarafın nasıl mağdur olabileceğini şimdiden kestirebiliyorum!!
Kavga esnasında ikide bir avazı çıkıncaya kadar “Ben kadınım, benimle doğru konuş” diye bağırmanın devamında “S…erim belanı kadınım doğru konuş” oldu!!!
Lütfen videoyu sonuna kadar izleyin!
Benzer Videolar
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’da esnafı ziyaret etti
-
AK Parti İstanbul Milletvekili Serkan Bayram, Türk Dünyası Engelliler Birliği Genel Başkanlığına seçildi
-
Muhittin Böcek’in ek ifadesi ortaya çıktı: “Ekrem İmamoğlu benden adaylığım karşılığında yaklaşık 15 milyon euro istedi”
-
Menderes Belediyesi AK Parti’ye geçti
-
TBMM Başkanı Kurtulmuş: “Cumhuriyetimizin ilk asrının yarısını heba ettiğimiz terör meselesini geride bırakıyoruz”
-
Recep Tayyip Erdoğan, “Bu davanın mayasında Abdülmecitlerin bu imanı var”
-
Gazeteci Nuray Başaran: “İYİ Parti FETÖ tarafından kuruldu, FETÖ finanse ediyordu”
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Allah ömür ve sağlık verirse daha nice yıllar Türkiye’ye hizmet mücadelesi içinde olacağım”
-
AK Parti İstanbul teşkilatından Ankara’ya 15 bin kişilik çıkarma
-
CHP’de çok önemli bir kayıp: Ekrem İmamoğlu istifa etti
-
AK Parti Ataşehir’den Hakk’a yürüyen teşkilat mensuplarının ruhuna Kur’an-ı Kerim Tilaveti
-
Adalet Bakanı Akın Gürlek: “Terörsüz Türkiye hedefimiz huzuru, güveni ve kardeşliği kalıcı hale getirecek”


