Şadi Yazıcı, “Şehri emin sorumluluğuyla görev yaptık”

Başkan Yazıcı, “Tuzla vizyonlarımızla dünyada benzeri olmayan projeler gerçekleştirdik. Ortak aklın kararını uyguladık. Gönüllülük ruhuyla toplumun her kesimin kucakladık. Şehri emin sorumluluğuyla görev yaptık.”

Gönüllülük ruhunu esas kılarak gönülden Tuzlalılara hizmet eden ve geride kalan 10 yılda Tuzla’yı insani gelişmişlik düzeyi en yüksek ilçelerden birisi haline getiren Tuzla Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzlalı hemşerilerine seslendi.

“GÖNÜLLÜLÜK RUHUYLA TOPLUMUN HER KESİMİNİ KUCAKLADIK”

10 yıldır hizmet ettiği hemşirelerine seslenen Başkan Yazıcı, “Değerli Tuzlalılar, İstanbul Tuzla’dan başlar. İnsan odaklı hizmetlerimizle Tuzla’da yaşanan değişim ve gelişime yakından şahitsiniz. Dezavantajlarımızdan arındık, yıllardır süren sorunları çözdük. Eğitim kenti tuzla ve denizle anılan Tuzla vizyonlarımızla dünyada benzeri olmayan projeler gerçekleştirdik. Ortak aklın kararını uyguladık. Gönüllülük ruhuyla toplumun her kesimini kucakladık. Şehri emin sorumluluğuyla görev yaptık. Her görüşe ve inanca saygılı davrandık. Her dönem vaatlerimizden fazlasını gerçekleştirdik.

Kabuğunu kıran bir kent, insani gelişmişlik düzeyi en yüksek ilçelerden birisi oldu. Birlikte yol aldık, birlikte başardık. Bir ve beraber olmanın güzelliklerini, mutluluğunu yaşadık. Şimdi yeni bir döneme hazırlanıyoruz. Eğitim, sağlık, spor, sosyal belediyecilik, alt ve üst yapı hizmetlerimiz, yeni vizyon projelerimizle göreve hazırız. Her dönem güveninize layik olmaya çalıştık, emanetinize sahip çıktık. Tuzla’da kimsenin yalnız kalmaması, Tuzla’da yakaladığımız başarı ve istikrarın devamı ve çocuklarımızın geleceği için bir kez daha dua ve desteğinizi bekliyorum. Aziz milletimize hizmet etmeyi nasip eden Rabbime şükrediyor, hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyorum. Kalın sağlıcakla.”

selyus