
AKINCI TİHA, ilk uçuşunu başarıyla tamamladı
AKINCI TİHA’nın ilk uçuş görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşan Baykar Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar, “Seni biz yüksek teknoloji içeren bir makina olduğundan değil; Sen Albayrağımızı gökte dalgalandıracak hür Ruhun, bağımsızlık için serden yardan günden geceden candan geçen aziz Milletimizin iradesinin semalarımızdaki sembolü olduğun için sevdik. Seni biz çok sevdik…”
Baykar Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar, sosyal medya hesaplarından AKINCI TİHA’nın gökyüzüyle buluştuğu ilk uçuş görüntülerini paylaştı.
Selçuk Bayraktar, yaptığı paylaşımda, “TİHA-Tutku, İnanç, Hayal, Azim. Bayraktar AKINCI TİHA sizlerin dualarıyla bugün ilk kez gökyüzüyle buluştu. Destek veren ve bizlerden duasını esirgemeyen Milletimize teşekkürlerimizi sunarız” ifadelerini kullandı. İlk uçuş anına ait ilk görüntülerin yer aldığı videoda, Selçuk Bayraktar’ın ekibiyle birlikte ilk uçuş anını takip ederek tebrik ettiği ve duygusal anların yaşandığı gözlendi.
Byraktar yaptığı bir başka paylaşımda: “Seni biz yüksek teknoloji içeren bir makina olduğundan değil;
Sen Albayrağımızı gökte dalgalandıracak hür Ruhun, bağımsızlık için serden yardan günden geceden candan geçen aziz Milletimizin iradesinin semalarımızdaki sembolü olduğun için sevdik..
Seni biz çok sevdik…”
BAYRAKTAR’DAN EFEM TÜRKÜSÜ
Bayraktar sosyal medyadaki bir başka paylaşımında:
İlk uçuşun hayaliyle dinlediğim türkü.
Sen gökte uçarken, biz de yerde senin türkünü dinleriz AKINCI.
“Eğilmez başın gibi
Gökler bulutlu efem
Dağlar yoldaşın gibi
Sana ne mutlu efem
Oyna yansın cepkenin
Yansın güneşten tenin
Gün senin şenlik senin
Bayramın kutlu efem”
Benzer Videolar
-
BİR LİDERİN HİKAYESİ
-
Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanlığı’ndan 15 Temmuz videosu
-
İstanbul’un mangal yürekli kadın muhtarı: Cavide Karakülah
-
Mahmut Özcan, İTO’daki yolsuzluklara tepki için istifa etti!
-
İBB AK Parti Grup Sözcüsü Murat Türkyılmaz, “Devletimizin soysuzlara karşı yürüttüğü soylu mücadeleyi sonuna kadar destekliyoruz”
-
Abdullah Özdemir, “2010 ile 2019 yılları arasında İstanbul raylı sistemler adına altın çağını yaşadı”
-
İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe “AK Parti İBB Başkan Adayı kim olacak?” sorusunu cevapladı
-
Gazeteci Musa Has’tan öğretmenlerimize özel beste
-
Zafer Şahin, Yeniden Refah Partisi’nin yükselişte olduğunu belirtiyor
-
İstanbul Takipte Haber Sitesi 6’ıncı ödül gecesine sosyal medyadan muazzam dönüşler oldu
-
CHP Erzurum İl Başkanı Bülent Oğuz’dan çaycı kadına cinsel taciz!
-
AK Parti’li vekil Yılmaz, polise “Uzaklaş. İçeri çemkiriyorsun, tükürük geliyor! Şerefsiz” dedi