İsmail Saymaz’dan ahmakça bir paylaşım!
Türkiye’de her geçen gün itibar kaybeden sözde gazeteci İsmail Saymaz’dan devlete saygı sınırlarını aşan iftiralı paylaşım!
Devlet ve hükümet düşmanlığı yaptığı ve açıklamalarında sürekli iftira attığı için Hürriyet gazetesinden kovulan İsmail Saymaz, yine rahat durmuyor.
Saymaz, sosyal medya hesabından insanlarla alay edercesine ve devletin korona virüse karşı verdiği olağanüstü gayrete de saygısızlık göstererek şu paylaşımı yaptı:

“Ankara, İstanbul ve İzmir büyükşehir belediyeleri Koronavirüse karşı toplumsal mücadelede devletin bir adım önünde gidiyor.”
Ankara, İstanbul ve İzmir Büyükşehir Belediyeleri korona virüse karşı devletten daha fazla ne yaptı? sorularını yanıtsız bırakan Saymaz, övdüğü üç belediyenin bu süreçte çok yetersiz kaldıklarından ve ortalıklarda pek görülmediklerinden haberi var mı acaba!
Paylaşımının altından yoğun eleştiri yağmuruna tutulan saygısız gazeteci İsmail Saymaz’a Doğu Perinçek, bir programda bakın nasıl saydırıyor: “Bilmiyorsun bilmediğin şey hakkında konuşma, boyuna posuna bak bilmediğin şey… Bilmiyor cahil bilmiyor”
Benzer Videolar
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Sağlık alanında artık farklı bir ligin oyuncusuyuz”
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Avrupa Türk toplumunu kimseye ezdirmeyiz, ezmeye çalışan kifayetsizlere de hadlerini pekala bildiririz”
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Özel’e tepki!
-
Bakan Yerlikaya, “Kabine dönemimizde 58 farklı ülkeden kırmızı bültenle aranan 588 suçlu Türkiye’ye getirildi”
-
AK Parti Sözcüsü Çelik: “Bir ülkede iki ordu olmaz, iki silahlı güç olmaz”
-
AK Parti’nin ‘Terörsüz Türkiye’ raporu: Yatırımlar katlanacak
-
AK Parti: “Teyit olmadan yeni aşamaya geçilmemeli”
-
Terörsüz Türkiye’nin Meclis takvimi netleşiyor: Rapor yazımı için her partiden bir kişi olacak
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret eden AK Parti eski Milletvekili Hüseyin Kocabıyık tahliye edildi
-
Enver Aysever, “Hırsızların elini sıkmam”
-
Hilmi Türkmen, makam aracını köpeğe tahsis eden Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş’i eleştirdi
-
AK Parti Çekmeköy İlçe Kadın Kolları Başkanlığına Nuray Utku atandı


