Mehmet Metiner’den mecliste gurubu bulanan partilere tarihi bir çağrı!
AK Parti eski Milletvekili ve yazar Mehmet Metiner, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde gurubu bulunan siyasi partilere tarihi bir çağrıda bulundu. Sosyal medya hesabından paylaştığı videoda, partilerin hazineden alacakları paraları millete bağışlamalarını isteyen ve hangi partinin ne kadar para alacağını da açıklayan Metiner’in bu çağrısına partilerin ne cevap vereceği merak konusu oldu!
MİLLETE AİT PARALARI BU ZOR GÜNLERDE MİLLETE GERİ VERİN!
Mehmet Metiner yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Buradan açık bir çağrıda bulunmak istiyorum. Bu yıl (2020) Hazineden Meclis’te grubu bulunan partilere yapılacak yardımlar başta korona virüs mağdurları olmak üzere bu ülkenin yoksullarına dağıtılsın.
Toplam 419 milyon 377 bin TL tutan işbu yardım kampanyası konusunda partilerimizi duyarlı olmaya çağırıyorum… Millete ait bu paraların milli bir felaketle karşılaştığımız bu zor günlerde tekrar millete geri döndürülmesini talep ediyorum!”
HANGİ PARTİ NE KADAR YARDIM ALACAK!
Mehmet Metiner, 2020 yılında hazineden hangi partinin ne kadar alacağını da açıkladı.
Bu yıl hazineden AK Parti 182 milyon 206 bin TL, CHP 96 milyon 951 bin TL, HDP 50 milyon 099 bin TL, Milliyetçi Hareket Partisi 47 milyon 521 bin TL, İP 42 milyon 600 bin TL alacak.
Benzer Videolar
-
Meclis’te tarihi gün! Terörsüz Türkiye yasası kabul edildi
-
AK Parti Üsküdar’da seçimlerin iptali için yargıya başvurdu: “Divan Başkanı oyları karıştırdığını açıkça kabul etmiştir”
-
Tülay Kaynarca oğlunun mürüvvetini gördü
-
Seyfettin Yıldırım sizin bu yaptığınız nankörlük değil mi?
-
MHP Şile İlçe Başkanı Mustafa Pıçak güven tazeledi
-
AK Parti İstanbul’dan “AK Belediyeciliği Yerinde Gör” programı
-
Adalet Bakanı Gürlek: “Devletimizin imkanları, kurumlarımızın tecrübesi ve hukukun kudreti her türlü suç yapılanmasından üstündür”
-
İçişleri Bakanı Çiftçi: “Yaklaşık 7 bin 500 aranan şahsı bu yılın ilk 7 ayında yakalamış durumdayız”
-
Adalet Bakanı Akın Gürlek ve İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi Esenyurt’ta
-
İl Başkanı Abdullah Özdemir: “AK Parti’nin kapısı milletine hizmet etmek isteyen herkese açıktır”
-
Şadi Yazıcı, “Silivri’den alınan talimatla hakkımda karalama kampanyası yürütülüyor”
-
AK Parti’ye katılan ilçe belediye başkanlarından İl Başkanı Özdemir’e ziyaret


