Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 16 Kasım 2015

Milletvekilleri Çekmeköy’e yoğun ilgi gösterdi

AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı, Başkan Salih Kırıcı’nın öncülüğünde düzenlediği sandık müşahitlerine teşekkür yemeğine İstanbul Milletvekilleri ve Milletvekili Adayları adeta akın etti.

AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı seçimlerde görev yapan sandık müşahitlerine teşekkür yemeği verdi. İlçe Başkanı Salih Kırıcı’nın öncülüğünde İlçe Teşkilat Birimi Başkanı Ahmet Sandıkçı’nın sorumluluğunda başarıyla gerçekleşen geceye milletvekilleri ve milletvekili adayları adeta akın etti. AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, İstanbul 1. Bölge Milletvekilleri İsmail Kahraman, Metin Külünk, Erol Kaya, Hasan Sert, Av. Hurşit Yıldırım, Osman Boyraz, Hasan Turan, Hulusi Şentürk, Milletvekili Adayları Av. Mustafa Demiral, Mehmet Husrev, Coşkun Koç, Ayser Soy, Hasan Ekmen, Ramazan Bulum, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı, İstanbul İl Başkan Yardımcısı Celal Eroğan, İl Yönetim Kurulu Üyesi Av. Şengül Karslı, belediye başkan yardımcıları ve teşkilat mensupları katıldı.    

Protokol konuşmalarında özellikle elde edilen başarıda teşkilatların büyük özverisi ve payı olduğu üzerine duruldu. Ancak bu başarı Allah’ın izniyle gerçekleştiğini de dile getiren konuşmacılar, böbürlenmeden, kibirlenmeden 2019 yılında gerçekleşecek olan 3 seçime odaklanmak gerektiğinin altını çizdiler.  

Ayrıca 2009 yerel seçimlerinde 200 oy gibi bir farkın bugün 33 bin oylara çıkması büyük bir başarıdır. Bu başarının baş mimarı, Çekmeköyle yatan Çekmeköyle kalkan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Kurucu İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel, şimdiki İlçe Başkanı Salih Kırıcı ve ekibinindir. 1 Kasım Seçimlerinde gecesini gündüzüne katarak büyük bir özveriyle sahada olan Çekmeköy Teşkilatı ve sandıkları namusu gibi görüp o duyguyla sahiplenen müşahitler teşekkürü fazlasıyla hakketti.

Öte yandan yemek öncesi herhangi bir aksilik olmaması için saatler öncesinden salona gelen İlçe Başkanı Salih Kırıcı ve İlçe Teşkilat Başkanı Ahmet Sandıkçı, son hazırlıkları yerinde kontrol etti.

 

 

 

selyus