Ana Sayfa BASKETBOL 16 Kasım 2015

Çekmeköy Belediyesi hükmen galip

Çekmeköy Belediyesi Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı ilk maçında sahaya çıkmayan rakibi Sakarya Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı karşısında hükmen kazandı.

Çekmeköy Belediyesi Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı, Çekmeköy Spor Kompleksi’nde karşılaşacağı rakibi Sakarya Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı gelmeyince sahadan hükmen galip ayrıldı. 

İstanbul’un ilk ve tek belediye kadın basketbol takımı olan Çekmeköy Belediyesi Kadın Basketbol Takımı oyuncuları, rakipleri sahaya gelmeyince taraftarlarına bir şov gösterisi yaptı. Karşılaşmayı izlemek için maçın oynanacağı salona Çekmeköy Kaymakamı Cemal Kansız Hüsnü Kansız, belediye başkan yardımcıları Şenol Çetin, Şahmettin Yüksel ile birlikte gelen Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, burada yaptığı konuşmada, bölgedeki gençleri spora teşvik etmeyi hedeflediklerini belirterek, “Gerçekten hem eğitimde, hem kültürde, hem sporda, çok iyi bir noktaya gelmek için gayret ediyoruz. Bunun için de Çekmeköy’de şu an bir bayan basketbol takımı kurduk. Ligde çok başarılı olacaklarına inanıyoruz. Bunu tabii şunun için istedik, bölgemizde yaşayan gençleri spora motive etmek, hem de gençlerimizin morallerini yükseltmek adına böyle bir gayret içindeyiz. Tüm spor alanlarında bundan sonra inşallah, başarılı olmak için gayret edeceğiz. Tabii aynı zamanda Çekmeköy’ü inşallah temsil edecek bu kızlarımız” şeklinde konuştu.

Kadın basketbolcuların şov gösterisi ardından, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz oyuncuları tebrik ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

selyus