Mahir Ünal, “Faik Öztrak’ın dili alçak değil, çukur bir dil!”
Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret eden CHP’li Öztrak’ı çok serti bir dille eleştiren Ünal, “Kuru sıkıcı”, “havacı”. Güya üsttenci, alaycı bir üslup kullanıyor. Yazık bile demiyorum. Bu dil alçak değil, çukur…”
Basın açıklaması yapan CHP Parti Sözcü Faik Öztrak, seviyesini iyicene düşürerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ve iftira atmaktan geri kalmadı.
Öztrak yaptığı açıklamada, “Sizde sosyete damat çok. Tavsiyemiz, bu kuru sıkıcıyı gönderin, yerine epeydir reklamını yaptığınız havacıyı getirin. Belki biraz daha idare edersiniz. Zira bu damat, 72 yılda yapılan ithalatın beş katının son 17 yılda yapıldığını bile bilmiyor.”
“DİL BİR PARTİ SÖZCÜSÜNDEN ZİYADE TİPİK BİR TROL DİLİ”
Öztrak’a cevap veren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Tanıtım ve Medya Başkanı Mahir Ünal, “Dil bir parti sözcüsünden ziyade tipik bir trol dili. İnsan onurunu hiçe sayan çirkin yakıştırmalar. “Kuru sıkıcı”, “havacı”. Güya üsttenci, alaycı bir üslup kullanıyor. Yazık bile demiyorum. Bu dil alçak değil, çukur…”
Benzer Videolar
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “CHP içindeki tartışmaların hiçbiri bizi ilgilendirmiyor”
-
Kemal Kılıçdaroğlu, “Koynumda beslediklerimin beni sırtımdan hançerleyeceklerini göremediğim için sizlerden özür diliyorum”
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’un fethinin yıl dönümü programına katıldı
-
Özgür Özel döneminde CHP’ye tahsis edildiği iddia edilen iki araç “Haram parayla alınmıştır” yazısıyla sergilendi
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ” Netanyahu denilen şahıs, dünya Müslümanları karşısında bir an önce gereken dersi alacaktır”
-
AK Parti Çekmeköy, bayram öncesi komşularını ziyaret ederek, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını güçlendiriyor
-
MUTLAK BUTLAN KARARI : MUHALEFETİN İÇ SAVAŞLARI İKTİDARI NASIL TETİKLER?
-
CHP Kurultayı soruşturmasında gözaltına alınan 13 şüphelinin isimleri belli oldu
-
Kılıçdaroğlu’nun basın danışmanı Sönmez: “Cumhuriyet Halk Partisi’nin genel başkanı neredeyse genel merkez orasıdır”
-
CHP Kurultayı davasında ‘mutlak butlan’ kararına yapılan itiraz reddedildi
-
CHP için mutlak butlan kararı çıktı
-
AK Parti, İstanbul’da yeni nesil teşkilat modeli ‘Her Site Bir Teşkilat’nı tanıttı


