PTT’nin dağıtım hizmetlerinde elektrikli scooter’lar kullanılmaya başlandı. PTT AŞ Genel Müdürü Hakan Gülten, “Elektrikli scooter’ların dağıtım hizmetlerimizde kullanımına başlıyoruz. Böylelikle çalışma arkadaşlarımız verdikleri hizmetleri vatandaşlarımızla daha hızlı buluşturacaklar” dedi.
PTT’nin dağıtım hizmetlerinde geçtiğimiz cuma gününden itibaren elektrikli scooter’lar kullanılmaya başlandı. PTT AŞ’nin dağıtım hizmetlerinde kullanacağı elektrikli scooter’ların tanıtımı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, PTT AŞ Genel Müdürü Hakan Gülten ve PTT çalışanlarının katılımıyla gerçekleştirildi.
PTT AŞ Genel Müdürü Hakan Gülten yaptığı açıklamada, “Bizler de hem teknolojik hem de doğa dostu yenilikleri ilgiyle izliyor, şehirlerimize çevreci ve ekonomik bir ulaşım alternatifi sunan elektrikli scooter’ların öneminin arttığını gözlemliyoruz. Bu doğrultuda elektrikli scooter’ların dağıtım hizmetlerimizde kullanımına başlıyoruz. Böylelikle çalışma arkadaşlarımız verdikleri hizmetleri vatandaşlarımızla daha hızlı buluşturacaklar. Günlük çalışmalarını daha kolay ve konforlu bir şekilde gerçekleştirecekler. Çevreci bir yaklaşımla dağıtım işlerini çalışanlarımız için daha konforlu hale getirmeye çalışıyoruz. Aynı zamanda bu, müşterimize hız olarak yansıyacak. Tüm yaya dağıtıcılarımızın, daha hızlı dağıtım yapabilmesi için hem çevreci yaklaşımı olan, hem de teknolojiyi takip ettiğimiz, elektrikli scooter’larla dağıtıma başlıyoruz. Bu bölgede, Üsküdar ve Kadıköy bölgesinde başlattığımız uygulamayı tüm Türkiye’ye yaygınlaştırmayı hedefliyoruz. Cihazlarımız saatte 25 kilometre hıza çıkabiliyor, 60 kilometre menzilleri var. Bu da bizim yaya dağıtıcılarımızın, dağıtım bölgelerinin tamamını kapsayabiliyor. Bu anlamda yaygınlaştırılabilecek bir cihaz. Çalışma arkadaşlarımızın, elektrikli scooter’larla yapacakları dağıtım faaliyetlerine ilişkin deneyim ve geri bildirimlerini sabırsızlıkla bekliyorum” dedi.
PTT’den dağıtıcılarına elektrikli scooter
Benzer Haberler
-
Bayırbucak’ta kardeşliğin izi: Paylaş İnsani Yardım Derneği’nden Türkmen ailelere umut eli
-
Eşine olan sevgisi 60 basamaklık merdivene asansör yaptırdı
-
İBB Kızılay’a meydanda yer vermedi, Bahçelievler Belediyesi sahip çıktı
-
Yenilenmeden, ‘Yeni’ mümkün mü?
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Gençlerimizin en iyi şekilde yetişmeniz için tüm gücümüzle çalışıyoruz”
-
Gazze’nin çocuk elçisi Ramadan Abu Jazar, AK Parti İstanbul İl Başkanlığını ziyaret etti
-
Kadıköy Rıhtım Camii için ilk kazık vuruldu
-
Ensar Vakfı Ataşehir Şube Başkanı Bektaş, “Bizde yardım kelimesi yok, bizde paylaşmak ve hediyeleşmek var”
-
AK Kadınların gazete manşeti: “Müjdeler olsun, Ayasofya açıldı”
-
İletişim Başkanı Burhanettin Duran: “Ayasofya’nın ibadete açılması adeta bir Kızılelma’ydı”
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Ayasofya’nın dirilişi mübarek olsun”
-
Kağıthane’de Ayazma Camii ve Külliyesi açılış için gün sayıyor


