Ana Sayfa GENEL SAĞLIK 17 Ağustos 2021

Doktor Cinel, aşı olmayanlara ukala bir tavırla hakaret ediyor!

Aşılamanın önemine dikkat çeken Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi İsmail Cinel, “Aşı olmamayı tercih edebilirsiniz, ama o zaman topluluklara karışmayacaksınız, köyünüze gidebilirsiniz, orada tavuğunuzdan yumurta alabilirsiniz” dedi.

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi İsmail Cinel, aşı olamayanlara ukalaca ve hakaretvari bir tavırla köyünüze gidin, tavuğunuzdan yumurta alın domates yetiştirin diyor. Cinel, konuşmasının devamında koronavirüs salgınında delta varyantıyla mücadele sürerken, uzmanlar salgınla mücadelede aşılamanın önemi konusunda vatandaşlara uyarılarda bulunuyor.

Cinel, “Bizim burada delta varyantı sonrası yeni varyantların ortaya çıkmasını engelleyebilmek açısından aşıyı kısa sürelerde daha geniş kitlelere yapma zorunluluğumuz var. Bu bir insan hakkı, aşı olmamayı tercih edebilirsiniz bu da doğal hakkınız saygı gösteriyorum. Ama o zaman topluluklara karışmayacaksınız, köyünüze gidebilirsiniz, orada tavuğunuzdan yumurta alabilirsiniz, domatesinizi yetiştirirsiniz, bir sorun yok” dedi.

selyus