Ana Sayfa ÇEVRE 5 Nisan 2016

AK Ataşehir’den ağaç dikme şenliği

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı, ‘Orman Haftası’ nedeniyle 4 Nisan Pazar günü İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı’nın öncülüğünde Kayışdağı’nda ki AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı hatıra ormanına ağaç dikme şenliği düzenledi.

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı, ‘Orman Haftası’ nedeniyle ağaç dikme şenliği düzenledi. Kayışdağı’nda ki AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı hatıra ormanında İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı’nın öncülüğünde 4 Nisan Pazar günü düzenlenen ağaç dikme şenliğine AK Parti İstanbul Milletvekilleri Metin Külünk, Osman Boyraz İsmet Uçma, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcıları Muharrem Ödemiş ile Feti Ahmet Balin, AK Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül, üç kademe ilçe yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri ve mahalle teşkilatları katıldı.      

İlçe teşkilatının fidan dikme şenliğinde bir konuşma yapan Ataşehir AK Parti İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı, “Bizim medeniyetimiz her daim inşa eden, yaşatan bir medeniyettir. Bugün baharı yaşıyoruz. Bahar canlılık yeniden diriliş demektir. Sonbaharda toprak ölür ve baharda yeniden canlanır. İşte bu canlanma ile biz de burada ağaçlandırma şenliğinde ülkemizin ormanının çoğalmasına, oksijeninin artmasına katkıda bulunmak için toplandık. Ağaç deyip geçmemek lazım. Ağaç yeşerir can olur, hava olur, gölge olur, ısınmak için ateş olur, aşımızı pişireceğimiz ocak olur, kalem olur, kitap olur, kütüphane olur, masa olur, öldüğümüzde tabut olur, kütük olur odun olur ama hiçbir zaman faydasız bir şey olamaz. Her şekliyle mutlaka yararlı bir nesne ve ürün olarak karşımıza da durur. Hiç olmadı çürür gübre olur. Bu manada hayat vermek her birey için önemlidir. Bugün ağacı istismar eden değil, hayata değer veren kadrolarla burada yeniden bir buluşma gerçekleştirdik. Katılan herkese şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Kaynak: Sonsayfa

selyus