Ana Sayfa ÇEVRE 20 Ağustos 2020

Başkan Şeyma Döğücü gençlerle çevre temizliği yaptı

Sancaktepe Belediyesi, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında daha temiz bir çevre sloganıyla, ilçenin oksijen deposu olarak bilinen Aydos Ormanı bölgesinde Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü ve gençlerin katılımıyla temizlik çalışmaları gerçekleştirdi.

Sancaktepe’li doğa dostu gençlerin yoğun katılımı altında gerçekleşen temizlik öncesi Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, ilk olarak yapılan kahvaltının ardından gençlerle  doğa yürüyüşü gerçekleştirerek yürüyüş yolu üzerinde bilinçsizce bırakılan yüzlerce torba çöpü topladı.

Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, ilçede temizlik konusunda toplumsal bir duyarlılık yaratmak için böyle bir hareket başlattıklarını belirterek  “Doğayı seven ve onu korumayı ilke edinen gençlerimiz ile Aydos’ta hem yürüyüş hem de temizlik yaptık. Doğa bizim evimiz. Temizlik konusunda toplumsal bir duyarlılık yaratmak için böyle bir hareket başlattık. Her yıl belirli aylarda bu çevre temizliğini yapacağız. Bugün kısa sürede çok geniş bir alanın temizlendiğini gördük. Temizlik konusunda duyarlılık ve hassasiyet gösteren geleceğimizin teminatı gençlerimize ve doğanın temizlenmesine katkı koyan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

selyus