Ana Sayfa ÇEVRE, YEREL YÖNETİMLER 22 Haziran 2019

Başkan Türkmen, Üsküdarlılarla Mısırlı Millet Bahçesi’nde buluştu

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, başta Küplüce ve Beylerbeyi halkı olmak üzere Üsküdarlılarla yapımına başlanan Mısırlı Millet Bahçesi’nde buluştu. Burada bir konuşma yapan Başkan Türkmen, daha sonra vatandaşları sofralarında ziyaret etti. Yüzlerce vatandaşla buluşan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’i AK Parti Üsküdar İlçe Başkan Adem Kaan Pehlivan, Belediye Başkan Yardımcıları ile Birim Müdürleri yalnız bırakmadı.

İstanbul’un en güzel manzarasına sahip ikinci millet bahçesini Üsküdar’a kazandıracak olan Başkan Türkmen, “Boğaz’a nazır millet bahçelerini milletin kendisine, millete açmanın huzurunu yaşıyoruz. Burayı da Nakkaştepe Millet Bahçesi gibi çimlendireceğiz ve çok amaçlı kullanılabilen malzemeler yerleştireceğiz. Tabi bu arada yeni dönemimizde de Binali Yıldırım başkanımızla yeni millet bahçelerini açmaya devam edeceğiz” dedi.

Küplüce Mısırlı Millet Bahçesi’nde: hobi ve koku bahçeleri, oturma ve dinlenme alanları, çocuk oyun alanı, açık hava sineması, amfi, kuru havuz, kademeli şelale, bisiklet ve koşu parkuru, seyir terasları, telesiyej, piknik alanı, seyir kulesi, fitness alanı, pazar alanı, şifalı bitkiler müzesi ve yedi renk çakra bahçesi yer alacak.

Toplam 18,627 metrekare alan üzerine yapımına başlanan Küplüce Mısırlı Millet Bahçesi’nin en kısa sürede hizmete sunulması hedefleniyor.

 

selyus