Ana Sayfa ÇEVRE, YEREL YÖNETİMLER 25 Eylül 2020

Döğücü, “Sancaktepe İçin Canla Başla” diyerek verdiği sözleri tutuyor

“Sancaktepe İçin Canla Başla” sloganıyla göreve gelen ve göreve geldiği günden bu yana birçok projeyi hayata geçiren Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, seçim çalışmalarında vatandaşlara verdiği sözleri birer birer tutmaya devam ediyor.

Seçim çalışmaları sırasında yaptığı mahalle ziyaretlerinde özellikle sosyal donatı alanı ve çocuk parkı talebi olduğunu söyleyen Başkan Döğücü, verdikleri sözleri yerine getirmek adına 7 tane yeni park yaptıklarını, 6 parkı da revize edip yenileyerek hem çocukların hem de büyüklerin hizmetine sunduklarını belirtiyor.

BAŞKAN DÖĞÜCÜ, “SANCAKTEPE YAŞAMAYA DEĞER”

Açtıkları parkları vatandaşların hizmetine sunduklarını belirten Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, “7’sini yeni yaptığımız, 6 tanesini de revize ettiğimiz 13. parkımızı çocuklarımızın hizmetine sunuyoruz. Seçim dönemi vatandaşlarımız ziyaret ettiğimizde sosyal alan ve park talebi olmuştu. Bizde değerlendirebildiğimiz yerleri park alanına çevirdik. Çocuklarımızın nefes alacağı, güvenle oynayacağı alanları çoğaltıyoruz. Her parkımızın yanına da basketbol sahaları yaparak gençlerimizin hizmetine sunuyoruz. Biz ne diyoruz: “Sancaktepe Yaşamaya Değer”

selyus